Islam · Okategoriserade

Vi måste tala om islam, annars kan vi inte lösa problemet.

landsplagan.jpg
Islam har krupit under skinnet och satt sig i nerverna på svensk polis.
 
I går stormade tungt beväpnad polis ett tåg där en knivbeväpnad man hotat folkgrupp. Det får mig att tänka på den gamla historien om den knivbeväpnade finländaren som utbrast “Inte sära, para rispa”.
 
Var det kanske Jorma och Pekka som på tåget i samlad tågande tropp;
felaktigt firade särtorsdag innan polisen för det knivskarpa firandet satte stopp?
 
 
 
Med tanke på de många kniv- och andra mord som i Allahs namn nyligen begåtts i Europa är det bra att polisen agerar resolut. I Västerbottenskuriren står, ur artikeln:
 
–”Det enda jag kan säga nu är att en person är gripen, misstänkt för grovt olaga hot mot grupp samt för brott mot knivlagen. Den gripne mannen är i 20-årsåldern och svensk medborgare”.
 
En påverkad Kalle klaras nog av av en dialogpolispatrull utan automatvapen. Undrar om det var en påverkad Kalle eller en man ur en annan grupp som viftade med kniven igår.
 
 
 
Att en person är ett lands medborgare betyder numera inte att personen är vänligt inställd till det land personen är medborgare i, vi har bland annat sett exempel på franska medborgare som i Frankrike massmördat andra franska medborgare.
 
Om mängder med nazister under andra världskriget hade flyttat till Sverige och fått svenskt medborgarskap, hade de automatiskt slutat vara nazister då?
 
Om mängder med islams anhängare flyttar till Sverige, slutar de vara islams anhängare då?
 
 
 
Ett antal av morden och terrordåden som drabbat Europa de senaste åren har direkt koppling till islam, igår skar islams anhängare halsen av en gammal präst i kyrkan, ur artikeln:
 
“Innan de misstänkta terroristerna skar halsen av prästen ska de ha tvingat honom att knäböja samtidigt som en av männen höll en predikan på arabiska vid altaret”.
 
Det kanske var en annan bön än en av islams böner, för enligt islams anhängare och vänstermedia har islam inte med islam att göra.
 
 
 
Samma dag som det som inte är islam i islams namn mördade en gammal präst dödades minst 13 personer i självmordsattacker i Somalia, ur artikeln:
 
“Två självmordsbombare från den islamiska gruppen al-Shabaab – som har kopplingar till al-Qaida – låg bakom attacken. FN-vakter uppges vara bland de döda”.
 
I Europa tror de flesta att enbart Islamiska staten är de som begår terrordåd i islams namn, och Islamiska staten sägs ju inte ha med islam att göra.
 
Vi måste inse att Islamiska staten, al- Qaida och al-Shabaab är islams anhängare, liksom Hamas i Palestina och Boko Haram i Nigeria. De gör alla vad islam alltid gjort: använder våld för att expandera islam.
 
 
 
Islams krig har ett enda syfte: expansion av ideologin islam. Vi kommer se mer av islams terror i Europa, Försvarshögskolans professor Robert Engnell säger till och med att de terrordåden är det nya normala i Europa.
 
★ Kommer vårt land attackeras med vapenmakt av den ideologi som under 1400 år bedrivit krig mot alla andra?
 
★ Kommer vi se knivmord i kyrkor, lemlästade kroppar på torg och ihjälskjutna människor vid synagogor?
 
★ Finns det ammunition, vapen och sprängmedel i ett antal svenska moskéer?
 
Vi måste få veta vad vi står inför.
 
 
 
Islam har varit i krig sedan islam skapades av islams sista profet, Muhammed.
 
★ Islam har sedan Muhammeds tid ökat sina territorier genom våld och förtryck,
 
★ Islam började lägga delar av Spanien under sig redan på 700-talet, inte förrän 700 år senare kastade Spanien av sig islams ok.
 
★ För bara hundra år sedan upphörde det Ottomanska (turkiska) riket som när det var som störst nådde från Marocko till Österrike.
 
Nu har islams anhängare bättre kommunikationsmedel och vapen, de finns i större antal i Europa nu och de har samma mål nu som för 1400 år sedan: islams expansion.
Det är samma gamla islam som använder samma gamla metoder men med modern teknik för att alla ska underkasta sig islam.
 
 
 
Professor Engnell talar om Islamiska staten men inte islam, antingen vet han inte att det är islam som för sitt 1400 gamla expansionskrig mot Europa eller så vågar han som de flesta inte säga som det är:
 
Det är islam i sig som är problemet. Om vi vill behålla demokrati, kunskap och frihet måste vi säga som det är. Vi måste tala om islam.