Islam · Miljöpartiet · Okategoriserade

Bakom gallret eller utanför buren är valet.

bakom galler
Stollarna i Sverige har allt svårare att lura svenska folket, eftersom svenska folket allt oftare får höra om det stolliga som stollarna försöker slå i oss.
 
Då det de stolliga säger inte stämmer med det som folket ser och råkar ut för undrar allt fler av svenska folket vad stollarna lider av. Stollarna är kanske inte korkade på riktigt, men någon diagnos kan förmodligen ställas på dem.
 
Jens Garnman kallar i en av sina Facebooktexter Aftonbladets Anders Lindberg för felvaggad kryptobolsjevik, Leif GW Persson kallade Fridolin för orm och Mona “Toblerone” Sahlin skrev falska intyg. Vi ska nog inte lita på stollarna.
 
 
 
Moderaterna skulle inte få för sig att samarbeta med kommunisterna, men de hoppade gärna i säng med det kommunistparti light som miljöpartiet blivit. För drygt två år sedan skrev jag:
“Miljöpartiet är ett enfrågeparti (miljön) som kom in i riksdagen på grund av den Sovjetframkallade kärnkraftskatastrofen i Tjernobyl 1986, och säldöden i Östersjön 1988. Bilder på söta sälungar publicerades i pressen, och Miljöpartiet kom in i riksdagen samma år. Miljöpartiets riksdagsnärvaro kan därmed sägas vara ett resultat av katastrofer, och katastrof är vad deras närvaro i riksdagen är”.
 
Sedan dess har det visat sig att miljöpartiet är infiltrerat av islams anhängare. Miljöpartiet verkar vara ett enfrågeparti som bytt ut miljön och morötter mot många moskéer, mulliga mullor och intrigerande imamer.
 
 
 
Efter den av muslimer självförvållade branden i Eskilstunamoskén sade miljöpartisten och demokratiministern Alice Bah Kuhnke att vi skulle få lära oss vad islam är. Eftersom inget hänt i den saken sände jag ett mail till henne och frågade när vi skulle få göra det.
 
Svaret är skrämmande, i korthet gick det ut på att vi ur ett genusperspektiv ska få lära oss vad islamofobi är. Miljöpartiets, vänsterns och diverse andra stollars enda svar på frågor om islam är antingen “religionsfrihet” eller “islamofobi”.
 
Se den korta och roliga videon hur de debatterar islam:
 
 
 
 
Den 25 juli twittrade en av miljöpartiets skandalislamister, Yasri Khan:
“Kanske vore bra med officiella islamiska lärosäten i Sverige för att öka kunskapen om islam och erbjuda möjligheten för folk att förstå”.
 
Vi kan ana vad som sker om Khan får kana in islamiska officiella svenska lärosäten som ska lära oss det Khan vill.
 
 
 
Mona Walter är en av de mest islamkunniga i Sverige, men när hon varnat för att islam växer vill politikerna inte lyssna på det. För ett år sedan sade hon i en intervju:
–”Vänstermedia och vänsterpolitikerna har antingen missförstått islam eller så spelar de dumma. Jag tror de spelar dumma, för de vill ha muslimernas röster. Det vet jag av egen erfarenhet för så fort jag blev svensk medborgare fick jag ett brev hem som uppmanade mig att rösta på Socialdemokraterna. Där stod det att Socialdemokraterna är ”det muslimvänliga partiet” och man refererade till Olof Palme, stödet till PLO och så vidare. ”.
 
Jag undrar om politiker och media kan vara så ovetande som de verkar, de tar hit en ideologi som vill härska över dem. De begår ett demokratiskt kollektivt självmord och tvingar oss till detsamma.
 
 
 
Norska Hege Storhaug från Human Rights Service säger i ett tv-inslag att problemet med islam är att islam aldrig har genomgått en humaniserande reformation. Hon säger att ju fler moskéer som finns desto fler muslimer kommer följa islams profet Muhammeds exempel.
 
Islams profet Muhammed var en krigsherre som använde våld för att expandera islam, nu ser vi det våldet användas allt mer i Europa. Köp Storhaugs bok och läs om islam, det kan var en av ditt livs bästa investeringar:
 
 
 
 
Mixen vänsterstollar och islam är som att sätta en mungo och kobra tillsammans i en bur, bara en kommer levande ut ur buren.
 
Frågan är om vi vill sitta i samma bur eller ha den på hälsosamt avstånd. Kanske i Mellanöstern, som är islams vagga. Det tål att funderas på.