Expo · Islam · Okategoriserade · politik · Socialismen

Arne Anka som statsminister, gör kanske att vi hamnar mindre i klister.

Arne
Den 8 november ska USA välja ny president. Vi vet redan nu vilka kandidater det står mellan: En Trump med en otrumpen fru och en Clinton without Dick.
 
Den gången USA hade en Dick som president (Richard “Dick” Nixon) slutade det med Watergateskandalen, nu finns en dicklös presidentkandidat vars man som varit president använde sin dick till en sorts assistentarbete som en president inte ska göra.
 
President Bill Clinton bjöd gärna på sig själv, det gav honom en kick;
till assistent Lewinsky gav han sin egen utsläppta dick.
 
 
 
Det var fantastiskt storsint av Bills fru Hillary att inte smacka till karlen med ett stekjärn och flytta hem till mamma efter den affären, men förmodligen handlar det om affärer och makt.
 
Kanske började Hillary med maildating efter Bills affär, det pratas mycket om de tusentals försvunna mail som inte media lyckats gräva fram (en del sägs var hemligstämplade dokument som inte borde funnits i hennes privata mail).
 
Det finns fler Dick än bara Bills dick, efter Lewinskys presidentslick kanske Hillary via mail skaffade sig en egen sidekick.
 
 
 
Hillary Clinton är enligt en artikel i Expressen inte särskilt omtyckt och många väljare säger att de inte litar på henne. Under demokraternas konvent försökte president Obama med fru ändra på det, de beskrev Hillary som någon som alltid stått på de svagas sida, särskilt barn, funktionshindrade och minoritetsgrupper.
 
Hillarys sätt att stå på de svagas sida, särskilt barns, visade sig redan 1975 då hon fick en våldtäkstman frikänd. Mannen hade våldtagit en 12-årig flicka. I en intervju fem år senare medgav Hillary skrattande att hon vetat om att mannen var skyldig.
 
Man kan säga att Hillary vet hur hon som kvinna ska använda en mans dick för att få berömmelse och nå framgång. Folket verkar hon ha mindre empati för.
 
 
 
I den välansedda tidningen Washington post staplas fler av Hillarys skandaler upp.
Etablisemanget gör allt de kan för att smutskasta Trump istället,
 
Det politiska-, samhällskulturella- och mediatablisemanget i världen är numera bestående av islamska lobbyorganisationer, socialistiska intrigmakare och gröna stollar. Det etablisemanget skiter knäck av skräck att tappa sin makt över folket, därför gör de allt de kan för att misskreditera motståndarna.
 
En del av de svenska dickhead som använder smutskastning och förstör människors liv finns i bland annat IRM och Expo.
 
 
 
Folket borde se på gamla filmer och läsa böcker om hur Sovjetkommunismen, Maos skräckvälde i Kina och röda khmererna slog ihjäl folk i parti och minut. Ingen sund människa vill leva under sådant förtryck.
 
För att se vad som väntar om islam får mer inflytande och makt räcker det att se på tv-nyheterna. Islamiska staten, Syrien, Saudiarabien och Iran är tydliga exempel på hur islams ideologi och samhällskultur fungerar. De så kallade balkongflickorna i Sverige är andra exempel.
 
Det handlar mindre om politik numera, det handlar mer om ideologi. Vill vi ha demokratin kvar, eller ska vi lida under socialismen eller islam?
 
 
 
Seriefiguren Arne Anka utbrast för 20 år sedan:
 
“Vi svenskar är så sönderpsykologiserade att det bara återstår ett gäng navelskådande mesar. Blev det krig här skulle vi identifiera oss med fienden och tycka synd om honom för att hans taskiga barndom får honom att uppträda så aggresivt”.
 
Miljöpartister, svenska ministrar, Schyffert, Ernman och rikspolischef Dan “vad bäääär han på för trauma” Eliasson påminner mer om Arne Anka än sig själva.
 
 
 
 
Det är så illa att Arne Anka kanske skulle vara en bättre statsminister än Löfven. Det verkar ofta som att makten, media och vissa andra talar innan de tänker, och då de tänker tänker de med röven, men förmodligen tänker de mest med det lilla huvudet.
 
Mitt i prick, de tänker med sin Dick.
 
 
Annonser