Okategoriserade · politik · Samhällsfrågor

De politiskt korrekta är antigenier.

Brassestol
På nyheterna sades att polisen ska undersöka om det finns något samband mellan alla bilbränder.
 
Men kära nån, har de inte ens de mest grundläggande kunskaper inom polisen?
 
Bilarna har ju explosionsmotor! Klart som fan de brinner.
 
 
 
Om man googlar “Polisen ska utreda om det finns samband mellan bilbränderna” kommer en och annan bilbrand upp som resultat. Är de kanske ett resultat av den globala uppvärmningen?
 
I vårt allt mer stolleexploderande land är just sommarvärmen en av stollefolkets förklaringar till att antalet grupp- och utomhusvåldtäkter exploderat just denna sommar. Sommaren 2003 var om jag minns rätt extemt lång och extrem varm extremt länge, men våldtäktsfallen uteblev.
 
Kanske var det för varmt för de inavlade svenska heterosexuella männen att pöka i buskarna (för enligt bland annat Sven Melander och stollevänstern är det ju vi svenska män som alltid våldtagit men som nu gör det mer) .
 
 
 
Värmen är mycket varm i Brasilien, där har en av Namibias OS-deltagare gripits för att ha våldfört sig på en ung kvinna. Den misstänkte våldtäktsmannen var Namibias fanbärare, därmed kan vi säga att han höll alla namibiska mäns fana högt och visade hur de gör i sitt land.
 
För visst är det så att om vi svenska män har våldtagit kvinnor i alla tider och det är förklaringen till att våldtäktrna ökat i vårt land så måste ju samma förklaring gälla i Namibia.
 
Vi gillar ju lika, eller hur var det nu?
 
 
 
I fredags greps den marockanske boxaren Hassan Saada av brasiliansk polis misstänkt för sexuellt ofredande mot två servitriser.
 
Dra nu inga förhassande slutsatser. Vi ska genast klargöra att i Brasilien har män i alla år våldtagit kvinnor, så det har inget att göra med Saada eller den samhällskultur som finns i Marocko, saade så.
 
Boxare Hassan kanske slog ett slag för feminismen och kvinnofrid?
 
 
 
För första gången sedan 1960 sänds inte de olympiska sommarspelen i den svenska statliga televisonen längre. De har fullt upp att rapportera om alla de brinnande bilar, våldtäkter och annat elände som ju måste bero på värmen och de inavlade svenska männen.
 
Det som kallas public service och media har istället fullt upp att korrigera de självständigt tänkande svenskarnas feltänkta tankar. Det kom en politiskt korrekt korrigering i Expressens artikel om våldtäkten i Brasilien:
 
“I Brasilien är brottsrubriceringen våldtäkt – men enligt svensk lag är den korrekta översättningen sexuellt övergrepp”.
 
Det är ju en tröst för de våldtagna svenska flickorna, de är “bara” utsatta för sexuella övergrepp då deras liv förstörts.
 
 
 
Om de svenska flickorna tar på sig en mycket stor beklädnad, vi kan kalla den “slöja”, kanske de inte utsätts för sexuella övergrepp, den sortens klädsel verkar fungera bättre som skydd än Eliassons #tafsainte-armband.
 
Vi får passa på nu att sitta i vår brassestol och se den globala uppvärmningen gå mot höst och vinterkyla, om några månader är det vinter och halt och då är det dags för rattmuff på. Om polisen kommer på sambandet mellan “nivetvad” och de brinnande bilarna kanske det finns bilar kvar att rattmuffa.
 
Svensk samhällskultur ser ut att bli:
 
★ Sommar = tafsaintearmband på och rattmuff av.
 
★ Vinter = tafsaintearmband av och rattmuff på.
 
 
 
Snart kommer kanske skolverkets nya pannband: #jagkanskriva och #jagkanräkna, då är lyckan total i vårt förut så rika men numera bara berikade rike.
 
Vad det ska stå på regeringsledamöternas pannband tänker jag inte skriva, för man får inte kalla dem idiot.
 
Annonser