Okategoriserade · politik · Samhällsfrågor · Värdegrundsdiktatur

Värdegrundsdiktaturen Sverige.

bikt
I vårt nya Sverige är det värdegrunden som gäller.
 
Vad ni än gör, tycker eller säger är det mer okej bara ni har rätt värdegrund.
 
Har ni sagt något som tyder på att ni inte har rätt värdegrund är ni liksom torsken i röken rökt som en torsk. Ni är helt enkelt rejält torsk om ni torskar dit i värdgrundsspelet.
 
 
 
Ingen vet vilken värdegrund man ska ha för att vara värdegrundskorrekt, men en liten vink om vad som anses vara värdegrundsfel kommer här:
 
★ Ni får INTE vara Sverigedemokrat eller ens luncha med en sådan.
 
★ Ni får INTE vara kritiska mot den skattefinansierade invanderingen från muslimska länder.
 
★ Ni får INTE vara kritiska mot våldsideologin islam.
 
★ Ni får INTE tycka illa om att islams samhällskultur tvingar flickor bära ett förtryckande plagg.
 
★ Ni får INTE tycka illa om att ideologin islam anser samlag med nioåriga flickor vara okej.
 
Eller rättare sagt, ni FÅR enligt lagen tycka det, men ni är moraliskt sett värdegrundsinkorrekta och riskerar att bli av med praktikplatser och jobb om ni uttrycker era åsikter. Så var det i kommunismens Sovjetunionen och dess lydstater med.
 
Heja heja i vårt land, tyck till och mist ditt jobb ibland.
 
 
 
Har man däremot RÄTT värdegrund är man moraliskt korrekt och humanistiskt perfekt fast man tänker inkorrekt och gör vad alla andra gör i samma sekt.
 
Vår regering verkar bestå av ministrar som är mer imperfekt än perfekt:
 
★ Vår islamintrigerande bostadsminister Mehmet Kaplan tvingades avgå innan hans byggboom hördes (bostadsbristen ökar, men värdegrundfsolket ser inte sambandet med stor invandring och färre disponibla bostäder).
 
★ Vår utrikesminister Wallström ordnade sin bostad på sitt eget vis, hon myglade till sig den. Hon har inte avgått.
 
★ Wallström har dessutom utfört en utrikesministerisk bedrift: bli utkastad från islams eget privata FN (OIC) samtidigt som hon erkänt de palestinska terroristerna i Hamas och därför fått hela svenska regeringen portad i Israel. Israel är landet som islams eget FN hatar. Få gillar Wallström, men hon har rätt värdegrund. Hon har inte avgått.
 
★ Nu har vi den ljugande utbildningsminister Fridolins skolministrande kollega i rampljuset: Aida Hadzialic har kört rattfull!
 
Hon gick med i SSU som 16-åring där de verkar ha lyckats fint med sitt värdegrundande. De kanske grundar lite för mycket i en del fall.
 
 
 
Har man rätt värdegrund kan det löna sig att tuta lite innan man sätter sig bakom ratten och tutar lite, Aida Hadzialic kan få upp till 1,5 miljoner kronor i avgångsvederlag.
 
 
Äter man lunch med en Sverigedemokrat blir man av med jobb och fru, det drabbade Marcus Birro.
 
 
 
Den värdegrundskorrekta Jonas Gardell tycker att en minister inte måste avgå för 0.2 promille, han twittrade “ Kan hon inte betala böter och sen fortsätta med livet som alla vi andra?”.
 
Självklart, Jonas, självklart. Det hade ju varit annorlunda om hon hade släpat runt på en bit metallskrot (“järnrör”) en folktom natt i Stockholm. Det är ju bättre att ta ett järn innan bilkörningen, eller hur, Gardell?
 
Har man rätt värdegrund blir man nästan helgonförklarad om man säger upp sig efter att ha kört rattfull.
 
 
 
Statsminister Stefan Löfven säger att han kände bedrövelse när han fick reda på vad som hänt och att det är ”tragiskt för alla”. –”Hon är en sådan sagolik begåvning, något utöver det vanliga”.
 
Det är inte begåvat att dricka alkohol innan man kör bil, och det är tragiskt med alla de föräldrar som förlorat sitt barn på grund av berusade förare. Undrar om Aida Hadzialic har kört rattfull många gånger innan gången hon åkte dit.
 
Aida Hadzialic ska kanske byta namn till Aida Alcohalic?
 
 
 
För att vara värdegrundskorrekt ska man tycka vi har råd med allt fast vi inte har det, att vi ska försörja alla som valt att komma hit trots att vi inte kan det och att de som kommer hit och försörjs med våra skattepengar har samma rätt till vår välfärd som vi som betalat för den har.
 
Resten skiter de värdegundskorrekta i.
 
Och ärligt talat: vi kan väl behöva ett par glas vin innan vi sätter oss bakom ratten, det lugnar väl bara nerverna? Gudrun Schyman lugnade sina nerver ofta på det viset.
 
 
 
Min gode vän Johan Widén skrev om den nya svenska modellen: ‘Förneka och ignorera problemet så finns det inte’, Johans praktiska exempel:
 
“📍 Hundarna vill ut och kissa kl 07:00 men jag är trött.
🌹 Ignorerar kiss- och bajsfläckarna överallt, dom finns inte.
 
📍 Jag är hungrig och törstig.
🌹 Ignorera helt och hållet, svältdöden är enbart en social konstruktion.
 
📍 Hyran ska betalas.
🌹 Ignorera, hänvisa till allas lika värde och barrikadera dörren.
 
📍 Köp allt på kredit.
🌹 Spring runt i cirklar på gräsmattan och hojta ‘jag har råd’.
 
Kalla hundarna, magsäcken, hyresvärden och fordringsägarna för nyfascisrasistnazister, ta på dig foliehatten och bara njut av ditt nya fria liv enligt den Svenska Modellen”.
 
Så funkar de värdegrundskorrekta.
 
 
 
I vårt värdegrundsbaserade nya fina Sverige tycker Amer Raja, som jobbar som läkare på Bergsjöns BVC, att det är nedsättande när moderate riksdagsmannen Hanif Bali anser islams självutnämnde profet Muhammed ha varit pedofil för att denne hade samlag med en 9-årig flicka.
 
Nedsättande att kalla pedofiler för pedofiler? Hanif Bali är numera inte värdegrundskorrekt, Hanif Bali säger nämligen som det är.
 
Kom ihåg att om ni har sunt förnuft och säger som det är kommer ni, som Olof Palme redan 1975 sade vi ska göras, behandlas som paria men har ni rätt värdegrund får ni göra eller säga nästan vad ni vill.
 
Så var det i nazisternas Tyskland med under trettiotalet, där våldtogs judiska flickor och judar var inte välkomna i butikerna, allt med tyskarnas goda minne.
 
 
 
I vårt nya värdegrundskorrekta land verkar orden sosse, nasse, rattfylla, lögner, inkompetens, miljöpartist, kommunist, terrorist och Mona Sahlin vara synonymer.
 
Men tar de bara till ordet alla tar till men som ingen kan förklara är det okej. Värdegrund. Det nya Sveriges svar på katolikernas bikt. Värdegrund, värdegrund, värdegrund. Du är förlåten.
 
Vem börjar?
 
Annonser