Islam · Kyrkan · Okategoriserade · Samhällsfrågor

Svenska folket måste välja väg: fri framtid eller demokratins död.

Yoda.gif
Vi är på väg att berikas i en rasande fart.
 
I “Human development index” (som utifrån ett antal kriterier förutspår länders framtid) stod för några år sedan att Sverige kommer vara under Libyen i ranking år 2030, alltså i det närmaste ett u-land. Med de skickliga politiker vi har kan det vara sanning innan dess.
 
Vi har ju den oerhört skicklige statsministern Stefan Löfven, han är i Jordanien och kollar tältläger för flyktingar nu. Om vi ha tur stannar Löfven kvar där och arbetar som volontär resten av mandatatperioden.
 
 
 
Vad Löfven får för idéer i Jordanien kan vi bara spekulera i, men kanske funderar han på gigantiska tältläger för pensionärer, studenter och andra som inte får bostad i Sverige, de verkar ju finnas sist i prioriteringen “hitkommande flyktingar” kontra svenska folket.
 
De som sagt sig fly hit från krig kliver inte ens av bussarna numera för att de inte är nöjda med de gratis boenden andra skulle se som en gåva.
 
Pensionärer klagar inte. De har gjort rätt för sig istället.
 
 
 
Löfven är kanske på studiebesök i syfte att lösa bostadskrisen, hans tidigare kollega och bostadsminister Mehmet Kaplan for ju till Turkiet på ett antal studiebesök i syfte att studera vad det nu var han studerade.
 
Med tanke på att Turkiet ser ut att återgå till islams ideologi och värdegrund i raketfart kan man undra om det egentligen var bostäder Kaplan tänkte bygga i Sverige eller om det var ett nytt islamiskt kalifat.
 
Kaplan kanske kukilurade ihop med utbildningsminister Fridolin om att fixa skolan på 100 dagar men inte i raketfart, snarare i minaretfart och med “rätt” värdegrund..
 
 
 
Nu saknas det 5000 lärare då läsåret börjar, så den oerhört skicklige Fridolin har en del att bita i.
 
Kanske en studieresa till Sydkorea kan ge Fridolin en del goda uppslag, men med tanke på att Fridolin och miljöpartiet inte kan läsa kartan utan istället ritar egna kartor som de anser ska gälla istället för verkligheten hamnar han väl i Nordkorea.
 
Det är till den samhällsordningen och till den värdegrunden Sverige ser ut att vara på väg: makten bestämmer, folket lyder still eller dör.
 
 
 
Den förtryckande värdegrunden har växt i Sverige de senaste tjugo åren och växer med minaretfart i Turkiet, där ska pedofili à la islams självutnämnde profet Muhammed bli lagligt nu.
 
I Sverige stöder ungdomar så kallat hedersvåld öppet, flickor som inte vill ingå i en drägglande gubbes harem riskerar trilla från balkonger.
 
Centerpartiet föreslog att månggifte ska bli lagligt i Sverige.
 
Istället för en fru som är 48 år gammal kommer kanske svenska ickesvensktalande skäggiga män i Sverige om några år ha fyra fruar som är 12 år gamla.
 
 
 
Exempel på att svenska folket integreras in i islams värdegrund är att:
 
★ svenska flickor slutar bada i badhus om det är svenska flickor i bikini (de sextrakasseras nämligen) och att
 
★ andra än bildligt talat burkaklädda badbrudar är tidvis avstängda från våra offentliga badhus för att några av islams manliga anhängare inte tål att andra än de själva ser sina kvinnor släppa ut håret.
 
Utvecklingen i vårt land är hårresande.
 
 
 
Ett annat exempel på den fina integrationen av svenskar till islams värdegrund är att festivalområden byggs om för att förhindra övergrepp.
 
Snart har vi kanske skilda entréer och avdelningar för kvinnor på fler platser. Hmmmm, var har vi sett samma fenomen? Moskéer?
 
Integrationen till islams värdegrund går lysande bra och för oss in i samma naturvetenskapliga mörker som islam levt i sedan den prilliga profeten hittade på Allahu akbar.
 
 
 
Den svenska värdegrunden som en gång baserades på:
 
”Därför, allt vad ni vill att människorna skall göra er, det skall ni också göra dem” och
 
“Vänd andra kinden till” har ändrats till Allahu akbar, och vad peddoprofeten gjorde får kanske snart göras i vårt land med.
 
Den präst som vill att den svenska värdegrunden, som är baserad bland annat på de kristna värderingarna, ska råda i Sverige åker rakt ut i sakristians kyla och mobbas tills de säger upp sig.
Den svenska kyrkan verkar ha anammat allahu akbar och Nordkoreas värdegrund: tig stillsamt stilla eller behandlas ruskigt illa.
 
 
 
Värdegrundsdiktaturen växer i Sverige. Svenska kyrkan var för hundratals år sedan en del av den värdegrundsdiktaturen i Sverige, men för snart 250 år sedan började kung Gustav III arbeta för religionsfrihet i vårt land.
 
Nu har vi en kyrka och riksdag som gemensamt arbetar för att ta bort den friheten, och de bjuder in en diktatorisk ideologi som ska förtrycka oss. Dummare folk än svenska prällar, prelater och politiker får man ta mig fanken leta efter, man behöver inte vara profet för att inse det.
 
Det ser ut som att svenska folket måste välja väg: fri framtid eller demokratins död.

 

 
Annonser