Okategoriserade · Samhällsfrågor

Kan vi appa bort de stolliga åsnorna?

Åsna i arbete.jpg
Dagens temperaturtagning är gjord på landet Sverige.
 
Diagnos är ställd: landet Sverige är mycket, mycket sjukt.
 
Om inget görs kommer patienten avlida inom kort, det räcker inte med två albyl och handpåläggning längre.
 
 
 
Ett exempel på hur stolligt vårt land blivit är vad media skriver, Aftonbladet fick det att framstå som att Islands befolkning vill öka den skattebekostade invandringen från muslimska MENA-länder. Min vän Johan Widén skrev:
“Aftonplasket slår upp stor rubrik. Visar sig att det rör sig om 3,4%. Det är som att ett gäng på 1000 personer skulle rätta sig efter vad 30 personer skulle tycka, eller 34 personer om man vill vara generös. Det är som att påstå att F! har egen majoritet i riksdagen. Propaganda, propaganda, propaganda”.
 
De 3,4 procenten är väl vänsterstollarna, de brukar inte vara fler. Sveriges media består av vänsterstollar (dit räknas miljöpartisterna) och de har makten i Sverige. Sveriges media är exakt som hitlertysklands propagandaministerium var, de upprepar lögner tills folket tror de är sanningar.
 
Undrar vad vi ska jämföra mediakåren med? Nazistkommunikatörer?
 
 
 
Liksom nazister som våldtog judeflickor i nazityskland var politiskt korrekta, är ett annat gäng stollar i vårt land politiskt korrekta: kändisar. De har inte blivit kända för sin begåvning, klarsynta överblick och brillianta konsekvensanalyser, men ett undantag är den rappa rapparen Pira.
 
Pira har kommit på att om man har mansfria zoner kommer flickor och kvinnor som vistas i de mansfria zonerna inte attackeras sexuellt av män, eftersom det inte kommer finnas några män i de mansfria zonerna! Häpp!
 
Rapparen Pira är pirrande rapp i sina funderingar.
 
 
 
Det verkar ändå som att Pira har tappat den del av sitt hjärnkontor, hon minns inte att för bara ett par årtionden sedan kunde:
 
★ flickor bada i badhus utan att trakasseras eller våldtas där,
 
★ det förekom knappt gruppvåldtäkter i parker av 14-åriga flickor,
 
★ tolvåriga småflickor tvingades inte suga av grabbar i skolan för att sedan hängas ut som “orrar” (horor) till andra grabbar som i sin tur fick sig en tilltjatad avsugning,
 
★ och då tjejer var på festivaler fick de vara ifred TROTS att vi inte hade mansfria zoner.
 
Jag har en upplysning till Pira & Co: det är inte pojkar och män generellt det är fel på, det är den samhällskultur som lärt pojkar och män att bete sig som svin mot flickor och kvinnor det är fel på.
 
Vi kanske borde ha speciella zoner för de män som har den samhällskulturens värdgrund och därmed beter sig som svin mot flickor? Vi kan kalla de zonerna för “fängelse” eller grisfarmar.
 
 
 
Pira, Pizzaschyffert och andra Einstenmotsatser verkar vara pirum för jämnan, de är verkligen ute och cyklar. Det kanske är därför cykelstölderna har ökat med mer än 20 % det senaste året.
 
Eller kan det vara Migrationsverket som snor hojjarna för att ge till de stackars ensamkommane barnen som efter att ha tagit sig 4.000 kilometer till vårt land inte orkar använda apostlahästarna längre?
 
De behöver självklart fordon för att snabbt kunna ta sig till badhus, parker och festivalområden där lockande flickor utan rikspolischefens skyddande armand vistas.
 
 
 
Nu finns en billig spårningsutrustning för att kunna finna de borttappade cyklarna. Vi ska inte göra misstaget att sätta den utrustninegn på Pira, vänster- och miljöpartister och diverse annat löst folk.
 
Om de läser kartan fel, virrar bort sig på havreåkern och försvinner ur propagandaministeriets kartotek ska vi vara tacksamma, det är snarare läge att sätta upp skyltar runt havreåkern de virrar runt på: åsnor i arbete, släpp inte ut dem.
 
 
 
Istället för en app för borttappat, behövs en app för begåvninsgtapp. De svagbegåvade är tappade bakom en vagn, de är helt borta.
Bort-appad.
 
 
Annonser