Islam · Media · Okategoriserade

Islam eller….. ?

Islam eller
Återigen har svensk media presenterat något de inte själva begriper vad de presenterar.
 
Inom media arbetar en yrkeskår som har minst ett års utbildning, vad de får lära sig under det året är en gåta. Bland annat har Dalademokratens anställda lyckats skriva om något de inte vet vad de skriver om.
 
Det verkar som att de skriver det de tror de ska skriva istället för det de ska skriva om så att läsarna inte tror fel.

 

 
 
I Dalademokraten är rubriken “Riktig islam gillar Sverige”.
 
Riktig islam? Riktig islam är 1400 år gammal, hittades på av en självutnämnd profet som hade sex med en nioårig flicka (hans fru), slaktade judar i mängd och ständigt startade krig.
 
Om riktig islam gillar Sverige är vi ruggigt illa ute, men tafsainte-armband, allmänhetens badhus tidvis avstängda för allmänheten och mansfria zoner är lösningen enligt en del.
 
 
 
“Att tro på Koranen är som att tro på regler som gäller i Sverige. Det är inte så olika enligt imamen Otaiba Mukabel”.
 
Självklart är det inte så olika att tro på ditt som att tro på datt. Att tro på tomten är också samma sak som att tro på koranen, intelligent liv i rymden eller att daggmaskar kan recitera poesi den 29:e februari. Det är inte så olika.
 
 
 
I artikeln står att:
 
“Otaiba Mukabel talar inför åhörarna om vikten av att förstå och visa respekt för de regler som gäller i Sverige. Han säger att de ska göra det genom att vara trogna muslimer. För att ge exempel använder han verser ur koranen som berättar om att gud har skapat olika folk för att de ska lära känna varandra”.
 
Det är kvalificerat skitprat, alltså en grov lögn.
 
★ En trogen muslim är islam trogen, och enligt det riktiga islam ska alla i världen underkasta sig islam.
 
★ Enligt det riktiga islam ska alla i världen lyda islams rättssystem sharia, som står över våra lagar och mänskliga rättigheter.
 
Islam är inte bara en gullig religion som låter folk tro på vad de vill, islam är även en diktatorisk ideologi som skapat en förtryckande samhällskultur.

 

 
Otaiba Mukabel kanske är en av de muslimer som bara vill tro på en gud men helt förkasta rktig islam och sharia. Det borde Dalademokratens John Leander frågat Mukabel om han gör.
 
Alla muslimer jag har ställt den frågan till har slingrat sig som den poesireciterande daggmasken, men INGEN har tagit avstånd från sharia. I riktig islam får man nämligen inte göra det, eftersom sharia anses vara Allahs egna lagar och dem får man inte ändra eller ta bort.
 
Inom riktig islam finns en regel: underkasta dig eller dö.
 
 
 
Otaiba Mukabel anser att en sann muslim respekterar svenskar och följer de regler och lagar som gäller, vilket kan vara sant. Men han har glömt att enligt riktig islam ska islams regler och lagar, sharia, införas. Och de står alltså över våra lagar och mänskliga rättigheter.
 
I koranen och haditherna står det vad vi har att vänta om ideologin islam får mer att säga till om i Sverige: våld och förtryck. Den före detta muslimen Mohamed Eddie Omar har skrivit en bra artikel i ämnet, han skriver om den:
“De fredliga verserna är inte så fredliga som man kan tro! Dela så att fler får veta!
 
 
 
Att tro på Koranen är som att tro på regler som gäller i Sverige enligt imamen Otaiba Mukabel.
 
★ Koranen predikar och påbjuder erövring av ickemuslimska länder.
 
★ Sverige är ännu så länge ickamuslimskt.
 
Kommer islams anhängare sluta göra det riktig islam påbjuder, att införa riktig islam och sharia i vårt land? Enligt koranen ska de använda svärd (vapen) för att göra det.

 

 
“Islam kan reformeras, det vill jag tro, men det kommer inte att vara lätt”.
 
Visst kan islam reformeras, men det kommer inte vara under varken min, mina barns eller barnbarns livstid. Islam har:
 
★ ett eget FN (OIC),
 
★ omfattar 56 länder samt den egenutropade staten Palestina och
 
★ omfattar omkring 1,7 MILJARDER människor, en fjärdedel av jordens befolkning!
 
Islam är inte en isolerad företeelse lika lite som kommunismen är det. Islam kan inte reformeras så länge islams anhängare inte själva vill att islam reformeras och enligt islam får islam inte reformeras för att Allah inte tillåter det.
 
Islam sitter fast i sig själv.
 
 
 
Den som tror att nazismen kan reformeras stäcker upp en hand. Den som tror att islam kan reformeras sträcker upp en hand. Den som vill ha det demokratiska jämställda kunskapfyllda Sverige tillbaka räcker upp en hand.
 
Dela Mohamed Eddie Omars artikel! Vi har att välja mellan islam eller demokrati.
 
Annonser