Miljöpartiet · politik · Socialdemokraterna · Vänsterpartiet

De rödgröna är som knasiga Pokemons.

pokemon
Vår mångkultur som berikar gamlingar, småflickor och polismän i tjänst är sannerligen en gåva från vänsterstollarna och deras grönskande kollegor i miljöpartiet.
 
De städer och orter som kommit längst i den berikande mångkulturutvecklingen är de som numera är konkursfärdiga eller där kommunalråden funderar på sms-lån för att rädda kommunens ekonomi.
 
Den svenska mångkulturen är bevisligen berikande på ett bakvänt sätt.
 
 
Ett exempel på hur fint den nya mångkulturen fungerar är de sexuella trakasserierna av svenska flickor, som börjar anpassa sig till den nya mångkulturens klädesmode, ur artikeln:
 
“För att undvika att råka illa ut anpassar 63 procent av kvinnorna sitt beteende och sin klädsel, visar Inizios undersökning. Ibland tänker jag på att inte ha på mig högklackat eller kort kjol, säger en av dem vi intervjuat.”
 
Mångkultur, det är fint det. För att travestera Ulf Peder Olrogs gamla visa Bullfest: Hejsan på er alla svennebarn, burka burka hela dan.
 
 
 
 
En annan fin sak med mångkulturen är att vi reser mer på semester till nya länder varifrån vi hämtar hit kackerlackor, vägglöss och sjukdomar vi varit förskonade från tidigare. TBC har börjat växa i vårt land, det verkar som att TBC utvecklas i det nya semesterlandet Sverige och i de all-inclusive-boenden Sverige har. De kallas “flyktingboenden”.
 
Sjukdomen TBC var utrotad i Sverige men har tack vare den fina mångkulturens semesterresor nu kommit tillbaka, och i sann humanitetsanda behöver de smittade inte tala om att de är smittade, för om de talar om var de smittats kan ju andra som utan att veta om att de smittats tala om att de smittats där de smittats och de är ju inte bra.
 
Vi ska inte få den förutfattade meningen att smittan kommit till Sverige med mångkulturens berikare. Vi ska hålla sådant hemligt. TBC kommer kanske från semesterresor till Norge?

 

 
De mångkulturellt berikande bidragsturister som kommer till semesterlandet Sverige och
 
★ de gratis bussresorna,
 
★ all-inclusive-boenden och
 
★ arbetsbefriad försörjning har med all rätt blivit besvikna. Det blivande u-landet Sverige kan inte ens ge dem mat!
 
En del av de stackars turister som anländer till det numera TBC-. vägglöss- och kackerlacksberikade Sverige hungerstrejkar därför i demokratisk ordning, ur artikeln:
 
“Ofman Hijazi menar att man blivit lurade av Migrationsverket.– Boendet ligger för avlägset. Migrationsverket har inte hållit sina löften, säger han”.
 
Migrationsverket borde kanske skriva om sin resebroschyr?
 
 
 
Inte bara resebyrån Migrationsverket har lurat de berikande mångkulturella bidragsturisterna, Sveriges regering har lurat, ja LURAT, hit fattiga stackare som i armod tvingas sitta på kall asfalt och förnedra sig för att överleva i det rika men blivande u-landet Sverige.
 
Det är hejhej-folket som oorganiserat kommit hit för att tigga, och som sedan åker på semester till sitt hemland då de måste vila från den förnedrande tiggarsysslan.
 
Nu ska regeringen kasta ut tiggarna! Alltså, fy faaan för regeringen. Vi borde kasta ut regeringen istället. De kan flytta till romerna i Bulgarien.
 
 
 
Men egentligen ska regeringen inte alls kasta ut tiggarna för om tiggarna kastas ut, vilka ska då arbeta i Sverige om tiggarna försvinner?
 
Regeringen ÖVERVGÄGER bara att införa tiggeriförbud i Sverige. De kommer titta på hur våra grannländer har gjort.
 
 
 
 
Bidragsturisterna som vill ha all-inclusive har ju lurats hit i tron att de inte behöver arbeta och svenska folket är ju bara inavlade bonnläppar enligt en del vänsterstollar, så vi kan ju inte försörja oss själva.
 
Det är ju därför regeringen lurar hit de stackars lurade ickearbetande och tiggande som bara vill ha det lika bra som vi som arbetar har det fast det är vi som arbetar som måste försörja de som tagits hit för att försörja oss.
 
Regeringen gör som min far sade: titta får man göra, men i får man inte ta. De tar nog inte i och arbetar så mycket i regeringen, inte med hjärnkontoret i varje fall.
 
 
 
En som verkar arbeta trots att heeeen är en grönskande morotsmafioso har en annan uppfattning än den regering heeen sitter i. Maria Ferm (ni vet den tidigare kokainisten) säger att:
 
”Regeringens politik är inte att använda straffrätt mot människor som ber andra om hjälp”.
 
Hon har helt missat att regeringens politik straffar gamlingar som blir fattigare samt rånas av mångkulturberikare på de fattiga slantar de ska köpa billig mat för och att flickor snart hasar runt i heltäckande säckar för att slippa våldtas av män som inte verkar se åt slöjbeklädda mångkulturella flickor.
 
 
 
Med den fart vi berikas i kommer vi snart inte finnas kvar, men vänsterstollarna påstår att vi bara är en social konstruktion så vem bryr sig (förutom vi som drabbas, alltså hela SVENSKA folket)?
 
Vänsterstollarna finns mest i det socialakrobatiska partiet, vänsterpartiet kommunisterna och miljöartisterna. De liknar den sociala konstruktionen pokemon hela högen och det är i det spelet de skulle göra sig bäst, då kunde vi putta bort dem och gå vidare.
 
 
Annonser