Okategoriserade · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna

Stefan Löfven är ”bad request”.

fyrtornet och slapvagnen
Hörde ni braket?
 
Det är Sveriges genom tidernas mest stolliga, inkompetenta och ur ett sunt förnuftigt perspektiv mest mentalt felutrustade regering som knakelibrakar igen.
 
Nu har det brakat ännu en gång.
 
 
 
Sveriges regering är som en skämtserietidning (tyvärr i verkligheten) och statsminister Stefan Löfven är som seriefiguren Pellefant. Jag har tagit beskrivningen om Pellefant från Wikipedia: “Pellefant är en liten blå leksakselefant, dryg, självgod och envis. Pellefants förmåga att ofta handla först och tänka sedan innebär att Pellefant ständigt hamnar i besvärliga situationer, något han aldrig inser själv eftersom han ser sig själv som bäst i världen på allt”.
 
Skillnaden mellan Pellefant och Löfven är att Löfven är röd.
 
 
Det finns en likhet: med sitt snabel-trumpetande, knakelibraklåten, klarar Pellefant upp en del besvärliga situationer.
 
Löfven trumpetar knakelibraklåtar alldeles för ofta, nu är det dags igen: Statsministern vill få stopp på tiggeriet men det finns inget förslag om ett tiggeriförbud.
 
Han statsministern är klok han, han har begripit att det inte hjälper att förbjuda saker som folket förbudet gäller skiter i det som Löfven har förbjudit.

 

 
Vi ser ju hur fint förbudet mot sexuella trakasserier och våldtäkter fungerar, de ÖKAR i vårt land nu.
 
Genuspedagogerna har haft rätt heeela tiden, det är män som våldtar, men de har missat en liten detalj: det verkar inte vara svensksamhällskulturella män som är bovarna i dramat.
 
För att dölja hur fel de ändå har då de trodde de hade rätt skyller de ändå våldtäkterna på svenska vita heterosexuella män, för gör de det kan de i alla fall inte anklagas vara rasister.
 
Den svenska nya värdegrundsdiktaturen fungerar så.
 
 
 
Vi har världens äldsta grundlag om yttrandefrihet, ur texten:
 
“Yttrandefrihet är rätten att fritt hysa en åsikt och att uttrycka den i tal, skrift eller bild, det slås fast i den allmänna förklaringens artikel 19 liksom i konventionen om medborgerliga och politiska rättigheter, artikel 19”.
 
På Sveriges största bokmässa, vars tema i år är just yttrandefriheten, har de beslutat att inte alla ska få yttra sig, det är bara de som är godända av mediamakten (alltså kommunisterna inom media och vänsterkulturisterna) som är välkomna.
 
Det är ytterligare ett exempel på den nya svenska värdegrundsdiktaturen: världens äldsta grundlagsregler om yttrandefrihet sätts ur spel av svensk vänstermaktmedia.
 
 
 
Vänsterkulturisterna är inga kul turister att ha med sig på resan mot diktatur,
resmålet blir kanske ett läger i Sibirien eller Nordkorea om vi har otur.
 
Allt medan bidragssugna reser till vårt land för att försörjas med de pengar vi betalande inte ska yttra oss om hur de används.
 
Värdegrundsdiktatur.
 
 
 
Det knakar allt mer i de svenska samhällskulturella fogarna,
 
★ genuspedagoger skyller våldtäkter på oskyldiga män för att inte kallas rasister eller islamofober,
 
★ de vänsterkulturister som har nytta av yttrandefriheten hindrar yttrandefriheten och
 
★ Stefan Löfven sägs överväga att ta in Mona Sahlin som ersättare för den minister som körde rattfull och avgick.
 
Mona Sahlin har ju koll på läget, hon “vet” att äldre damer är nazistiska män som hatar kvinnor. Mamma mia, om hon får en plats i regeringen är filmen “Gökboet” komplett i verkligheten.
 
 
 
Löfvens knakelibrakande nu beror på att en av hans ministrar gått ut med att de överväger att lägga ett förslag om att förbjuda tiggeri.
 
Löfven, som är mest känd för att säga samma sak många gånger utan att ha sagt det han sades sagt men som han inte vet om att han sade, påstår att det inte alls finns ett sådant förslag. Det upprepar han för säkerhets skull så att ingen ska kunna missa att han inte har en aning om vad som sker ens i den regering han tror han leder.
 
Det verkar mest vara käbbel där Löfven & Co. finns. Och värdegrundsdiktatur.

 

 
I morgon ska Löfven sommartala i Vasaparken, Stockholm. Han ska enligt uppgift släpa dit Gustav Fridolin som ska få göra bort sig offentligt en gång till. Löfven tror kanske att hans släpvagn Miljöpartiet ska få tillbaka opinionsiffrorna som nu är under riksdagsspärren.
 
Då jag sökte information om sommartalet kom det upp “Bad Request”, vilket jag ser som ett gott tecken.
 
Löfven är ju den sämsta request socialdemokraterna haft, möjligen med undantag av blöjpaketet Mona Sahlin.

 

 
Fyrtornet och Släpvagnen var ett danskt komikerpar som hade sin storhetstid under 20- och 30-talen. Vårt eget fyrtorn och släpvagn (frågan är vem av dem som är vem) är inte komiska, de är tragiska. De som ser dem i Vasaparken i morgon är lika tragiska.
 
Men de har rätt värdegrund: diktaturens. De som inte tycker som dem ska stängas ute. Snart kanske vi stängs inne. De rödgröna är “Bad Request”.
 
 
Annonser