Okategoriserade · politik · Samhällsfrågor

Huvudlösa politiker innebär i huvudsak katastrof.

10881749_829081247151198_1549499624_n

Det nya fenomenet ”utanförskapet” växer i utanförskapsgrupperna i utanförskapsområdena.

Sengångarna bland Sveriges befolkning, sjuklöverpolitikerna, har börjat begripa att det kommer hit mängder med människor som inte har en tanke på att arbeta.

Istället för att säga som det är säger de som det är på ett sätt som gör att alla inte ver att de sade som det är.

 

Det sägs vara högkonjunktur nu och arbetslösheten minskar, men trots det stiger arbetslösheten i gruppen utomeuropeiskt födda.

De moderata sengångarna har börjat fatta att de kört Sverige i sank, nu säger de att ”– Det är där vi har den stora utmaningen”.

Det är politikerspråk och betyder ”vi har gjort fel men kommer inte erkänna det just nu”.

 

Moderaternas lösning är att försämra rätten för arbetslösa att vara hemma med sina barn med föräldraersättning.

För att det ska fungera måste bidragssystemet göras om och gemensamma utbetalningsrutiner införas i de offentliga bidragssystemen.

Vi har omkring en halv miljon arbetslösa i vårt land som inte ens är omfattade av förslaget, de finns i hittepåjobb för bland annat invandrade som vi skattebetalare bekostar.

 

Politiker är ena riktiga såskoppar, de vet inte att de gör fel då de gör fel, när andra talar om för dem att de gör fel hittar de på att de som talar om sanningen är rasister, och när de ska rätta till felen de själva ställt till med är de så byxis att tappa väljare eller kallas rasist i Aftonbladet att de inte vågar rätta till felen de begått.

Något fel är det ju, men det felet sitter högst upp på sjuklöverpolitikerna.