Islam · Okategoriserade

Halalkar vi in i halaldiktatur är vi snart muslimer, förtryckta eller döda.

gal_7287

Islam har tagit ytterligare en skalp ur demokratins hjässa.

Unilever, Beiersdorf och L’Oreal är några av världens största produktionsjättar som meddelat att de kommer halalcertifiera sina kosmetikaprodukter. Orsaken sägs ligga i en större efterfrågan samt en snabbväxande muslimsk population (1).

Kosmetikajättarna verkar ha lagt sin ögonskugga i för tjocka lager på sig själv, kanske ska de beslöja sig i styrelserummen med?

 

Om nazismens population börjat växa på samma sätt som den muslimska populationen hade vi reagerat med avsky, nu finansierar vi en snarlik ideologi istället.

Tala om att såga av den frihetens gren vi sitter på.

 

Ordet ”halal” betyder ”tillåtet” och rör allt som islams självutnämnda profet Muhammed för 1400 år sedan fick för sig ska vara godkänt.

De som halalcertifierar måste betala en avgift för certifieringen och en del av pengarna sägs gå till islamiska terrorristgrupper som t.ex. de palestinska Hamas.

Unilever med flera kommer i sådana fall finansiera islams terror, diktatur och förtryck.

 

Om de stora företagen fortsätter på det här viset för att flirta med islams samhällskultur kommer vi sannolikt snart ha ett före detta demokratiskt samhälle som ersatts av ett diktatoriskt välde där fred råder.

Det vill säga på diktaturens villkor: lyd eller dö.

De första som kommer försvinna är (precis som då Iran islamiserades 1979) kommunisterna, islam gillar inte konkurrente och snyltare.

 

Miljöpartisterna ligger sannolikt också illa till, men de lär konvertera till islam fortare än en kamel med rännskita gör sina behov, för något mer ryggradslöst än miljöpartister finns inte.

Skolminister Fridolin kommer kanske införa halalkast med liten boll i de könssegregerade halalskolorna.

 

Det är dags för den fria världen att bojkotta halalprodukter, för inte vill vi väl stödja en våldsbejakande diktatorisk ideologi? Vill vi ha halal och islams lag sharia i vårt land?

Eller?

 

Annonser