Okategoriserade · politik

Kommunistfotbollsintegrationen lyckas så att ingen kan lira fotboll till slut.

kommunism-party-162137.jpg
En gång i tiden kom det enstaka människor till Sverige, de var mestadels turister, studenter, arbetskraft MED kompetens och invandrare som flytt kommunistdiktaturer.
De som kom lärde sig vårt lands sätt att vara och assimilerade sig till det, alltså anpassade sig.
Numera anpassar vi oss efter de skattefinansierade invandrarnas samhällskultur, vi svenskar integreras.
Det är inte bra, vi ska inte greras alls.
Vi integreras in i något som inte fungerar, de som ”flytt” hit har ju till och med ”flytt” från det de tar hit och som vi nu enligt stollemaffian i riksdagshus och på mediaredaktioner ska acceptera i vårt samhälle.
Det är inte bra, vi ska inte greras alls.
De som kommer hit ska naturligtvis lära sig vårt lands sätt att vara, våra oskrivna regler, skrivna lagar och vårt språk. De ska anpassa sig, alltså assimilera sig.
De behöver inte knata runt vare sig julgran eller midsommarstång, det räcker att de anpassar sig efter oss och våra sätt att vara.
 
Då jag var i tio-årsåldern kom Andras från dåvarande Jugoslavien till Sverige, han var lika gammal som jag och kunde inte ett ord svenska.
Andras hamnade i min klass, det första vi grabbar gjorde vara att ta ut honom på fotbollsplanen, lira boll och lära honom fula svenska ord under mycket stoj och fniss.
Andras assimilerades snabbt och blev svensk. Han lärde sig fort att prata svenska som en svensk.
Andras är svensk.
I Helsingborg har ett projekt startat för att ”integrera” så kallade ensamkommande flyktingbarn, en fotbollstränare har startat ett nytt fotbollslag som en genväg till bättre integration. Jag tror inte tränaren ens vet vad ordet ”integration” innebär.
Laget kanske blir framgångsrikt i knatte- eller juniorligan med tanke på att en del ensamkommande barn har skäggväxt.
De behöver inte få ett utbrott för att de missat målet, de har ju redan passerat målbrottet.
Hur kommunikationen mellan spelarna och den svenska tränarer ska ske framgår inte, men kanske tränaren integreras i laget och börjar prata det en av mina invandrarvänner kallar ”blattiska”.
Kommer ropen ”spela bollen” ersättas av ”jag ska knolla din mamma”?
Hur det nya Helsingborgslagets ”integration” blir återstår att se, men en vink om vad som kan vänta finns kanske i Borlänge där IK Brage har valt att ställa in alla barn- och ungdomsmatcher mot invandrarlaget Dalkurd FF.
Orsaken är att ledare och ett barn i IK Brage ska ha blivit utsatta för hot under en match.
Rimsky Barlari, pressansvarig för Dalkurd FF, berättar att klubben kontinuerligt jobbar med att informera sina medlemmar om hur man ska bete sig både på och utanför planen.
Integrationen pågår alltså. Undrar när den är klar.
Den kurdiske riksnarren Özz Nûjen har koll på fotbollsläget för det kurdiska laget, på Dalkurds hemsida har han skrivit:
”Dalkurd FF, är en fotbollsklubb från Borlänge, där man jobbar för ungdomar och för fred, rättvisa och ett samhälle där man tar hand om varandra genom samarbete och samförstånd. Jag har följt dom under åren, och jag vet vad dom har gjort för samhället och i vilken anda dom jobbar.”
Enligt Nûjen jobbar Dalkurd för ungdomar och för fred. Andra fotbollsklubbar jobbar för fotbollen. I de flesta andra fotbollsklubbar lirar man boll istället för att skrämma skiten ur motståndarna.
Integrationen verkar lyckas, vi anpassar oss snällt.
Något säger oss att röda visade kort kommer öka i takt med integrationsfotbollen. Ett antal röda kort bör visas i riksdagshuset och på mediaredaktionerna med, men på redaktionerna är det redan så rött att röda kort inte ens syns.
Kanske Dalkurd FF och Aftonbladet ska mötas i en match? Det är nog enda sättet att få Anders Lindberg, Åsa Lindeborg och kommunistmaffian att möta verkligheten.
Fridolin & Co. kan ingå i laget, de kommer krypa på alla fyra och vårda miljön medan de röda springer vilse på plan eller sitter vid sidan av och låter ”någon annan” sköta grovgörat.
Sådan är socialismen, kamrater.

 

Annonser