Islam · Okategoriserade · politik · Socialismen

Väljer du diktatur eller demokrati i Sverige?

Diktatorn-affisch.jpg

 

Socialdemokraternas civilminister Aldaran Shekarabi försökte visa civilkurage genom att utmana Sveriges enda demokratiska politiska parti, SD.

Det gick sisådär.

 

SD: s partiledare Åkesson har under många år bjudit in sina politiska motståndare till debatt med orden ”nämn en plats och en tid för debatt, jag kommer”.

Ingen har vågat utmana Åkesson.

De har gastat och skrikit rasist istället. De har inga argument. De är som vrålande minihitlers eller stalinorglar.

 

Shekarabi försökte göra en ”Åkesson” med orden: ”Möt mig var som helst när som helst”.

Åkesson accepterade utmaningen och svarade omgående genom att nämna tid och plats.

Shekarabi visade sig ha ljugit i vanlig ordning, han kunde inte ställa upp. Han var tvungen att ändra tiden.

Vi kan inte ha politiker i vårt kand som inte står för sitt ord, vi ser ju de flammande brinnande, skjutna och våldtagna resultaten av deras flummande varje dag.

 

Socialdemokraterna och LO betalade enligt uppgift medlemmar för att åka till debatten. Då är det illa, om ett parti måste MUTA människor att heja på dem!

Inför valen har socialdemokraterna jagat de invandrades röster genom att lova bort våra inbetalda skattepengar till dem.

Nu är sossarna tvungna att betala ur egen ficka med. Det kommer bli en dyr valrörelse för dem.

 

Frågan är om de har råd att muta även sina motståndares sympatisörer.

Enligt en undersökning vill var fjärde ledande socialdemokratisk kommunpolitiker se en regering med moderaterna och socialdemokraterna, ur artikeln:

”En sådan koalition skulle innebära att Sverige fick en stabil regering – stabil i bemärkelsen en majoritetsregering som enkelt kan få igenom sin budget och sin politik. Det har sina fördelar: risken att hamna i ett parlamentariskt dödläge är obefintlig. Men stabilitet är inte synonymt med demokrati”.

Svenska folket måste börja inse att det inte handlar om politik längre, det är en ideologisk kamp om makten som förs.

Islam är en av de makthungriga ideologierna, socialismen en annan.

 

I artikeln står:

”En regering med Socialdemokraterna och Moderaterna skulle, ur ett demokratiskt perspektiv, vara förödande. Det skulle inte göra någon skillnad för väljarna om de röstade höger eller vänster, de skulle få samma politik oavsett”.

Så fungerar det i världens hårdaste diktatur, Nordkorea. Alla får rösta men de måste rösta på det enda altenativ som finns.

 

Artiken avslutas med:

”I en demokrati är det av vikt att en dålig regering kan röstas bort och ersättas med en annan. Den som är beredd att kompromissa om detta för att stänga Sverigedemokraterna ute är inte intresserad av demokrati, utan av makt”.

★ Nationalsocialismens Hitler var inte heller intresserad av demokrati, han var intresserad av makt.

★ Globalsocialismens Sovjetledare Lenin, Stalin, Chrusjtjov, Brezjnev, Andropov och Tjernenko var inte heller intresserade av demokrati, de var intresserade av makt.

Socialismen skjuter gärna folket för att behålla makten.

 

Vi har två alternativ inför kommande val:

★ Diktatorisk makt, förtryck av svenska folket och växande diktatur (S, M, V, C och L). KD måste ta ställning och visa om de ska dansa med djävulen eller arbeta för folket.

★ Demokrati (SD).

Det är det enklaste val som finns. Vilket väljer du?

 

Annonser

2 thoughts on “Väljer du diktatur eller demokrati i Sverige?

 1. Tittade/lyssnade men dels så var kvalitén på det jag hittade inte så god…ljud och bild var allt annat än i ”sync”
  MEN dels så landade man inte på ”de vital few” dvs vad är det som skiljer läget nu mot läget sedan…
  Vad blir kausaliteten med den föreslagna lagen?

  OCH här är ju faktiskt S, AS, den som tydligt skall redogöra för ”pros&cons” att alldeles för många gånger upprepa att någon tjänar, var det, 27kr/h på att köra taxi…räcker inte för att övertyga . . .

  Och ärligt kanske bra att tänka efter före i stället för att skapa en massa utrednings/lagstiftningsarbete för att sedan i efterföljande, förhoppningsvis, rättsliga prövningar inse att ”straffet” inte förskräcker speciellt för de som vill lönesätta friare….

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.