Media · Okategoriserade · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna

Löfvens mentala härdsmälta är farlig för folket i Sverige.

12032101_10153334249464195_8056779190467510798_n

 

Under veckan som gått har Sveriges television ett flertal gånger påmint svenska folket om Trolhättemorden på en skola för ett år sedan.

Med alla mord som numera begås i vårt en gång så trygga land kommer det snart bli veckovis inslag om mord som begicks för ett år sedan.

Eller… bara vissa mord?

 

SVT ska vara en opartisk public service-organisation, men SVT:s medarbetare sympatiserar övervägande med socialister och miljöpartister, vilket gör opartiskheten partisk.

Socialister och miljöpartister drar sig nämligen inte för att ljuga grovt och vinkla information.

Eller att endast visa det de vill visa men ”glömma” annat.

 

★ Förmodligen kommer SVT ”glömma” skolmordet i Broby. De kommer nog inte sända en dokumentär om det.

★ Förmodligen kommer mordet som begicks på asylförläggningen i Mölndal inte uppmärksammas med en dokumentär och veckade pannor i SVT:s morgonsoffor.

Mord utförda av människor från, med och i en annan samhällskultur än vår svenska fredliga verkar inte uppmärksammas med en dokumentär och veckade pannor i SVT:s morgonsoffor

Undrar om SVT:s medarbetare är rasister. Att särbehandla människor utifrån etnicitet är ju rasismen.

 

Det sändes ingen dokumentär om dubbelmordet på IKEA, mordet som Abraham Ukbagabir från Eritrea begick.

Ukbagabir kallades flykting av media men hade redan permanent uppehållstillstånd i Italien. Ukbagabir var därmed inte flykting.

Media ”glömmer” sådana små detaljer.

 

Då Ukbagabir mördade människor på IKEA i Västerås var statsminister Löfven bara några kilometer därifrån.

Löfven, som likt en magsjuk kamel galopperat till platser där unga män från annan samhällskultur mördats, bekvämade sig inte ens att masa sig till IKEA för att säga ”det är en svart dag för Sverige”.

Löfven minglade hellre med SSU:s flickor.

 

För ett år sedan skrev jag:

”Jag hoppas att Löfven inte behöver ge sig ut på fler ”det är en svart dag för Sverige”-resor, men som det ser ut i vårt land p.g.a. de stolliga politiker vi har i riksdagshuset (Löfven inte minst) är han väl snart igång igen.

Mönstret verkar dock vara att det bara är hemskt för Löfven om gärningsmannen är svensk och offren invandrade i 1:a eller 2:a generation.

IKEA-morden och mordet på Lisa Holm lockade inte ens upp sossarnas egen Don Quijote i sadeln. Jag hoppas flickan som försvann i morse återfinns välbehållen, Löfven verkar inte bry sig. Han är empatilös”.

Undrar om Löfven även är rasist. Att särbehandla människor utifrån etnicitet är ju rasismen.

 

Olof Palme var kompis med de muslimska diktatorerna Ghadaffi och Arafat.

Nu ska Löfven rida till det främmande Mellanöstern och träffa ledare för en av världens minst humana länder, det muslimska Saudiarabien.

Det finns fog för att undra om Löfven är muslim, judehatande nazist (de samarbetade ju med islam under andra världskriget) eller har någon form av mental härdsmälta.

 

Vi kan slå fast att det sossarnas egen Don Quijote gör är inte klokt. Det var det som Stalin och Hitler gjorde inte heller.

Vi borde ta varning av Löfvens beteende innan det är för sent.

 

Annonser