Okategoriserade · Samhällsfrågor

När svensk polis ge upp kommer mad Max kliva fram.

Mad max.jpg
 
De svenska polismännen har nästan gett upp.
 
Nu vädjar de om stöd från oss medborgare, de säger att luften gått ur dem.
 
Konstigt, det enda som pumpas in i polisorganisationen numera är ju polischefers tomma ord och luft.
 
 
 
Det är många år sedan svenska polismän sveks av vänsterdårar, media, facket och polisledningen, läs gärna min krönika i ämnet.
 
Då Dan Eliasson installerades som högsta chef för polisen var det spiken i kistan för demokratins försvarare.
 
★ Det är Dan Eliasson som är den ytterst ansvariga tjänstemannen för polismyndighetetens kollaps.
 
★ Eliasson är inget annat än en rövslickande, okunnig inkompetent nolla som gjort karriär genom
släktskap med socialdemokratiska höjdare och att vara ja-sägare.
 
★ Eliasson har varit katastrof inom alla organisationer där han haft den yttersta ledarrollen, läs gärna min krönika om vem Eliasson kanske egentligen är.
 
Eliasson är drömmen för en svag, inkompetent obegåvad politisk ledning, alltså regeringen Löfven.
 
 
 
Efter Eliassons installation som högsta chef verkar hans länspolischefer infört skräckvälde, länspolischef Lena Tysk vill till och med mörda sina polisbefäl om de säger som det är till media!
 
Tysk verkar ha samma filosofi som en känd ideologi har: skjut motståndarna.
 
Tysk är kanske svensk rysk kommunist med miljöpartistisk värdegrund á la islam?
 
 
 
Med sådan högsta ledning som polisen har är det inte konstigt att polismän slutar, till och med det forna politiskt korrekta polisfacket börjar begripa att de måste arbeta för sina medlemmar, ur artikeln (5):
 
”Enligt siffror från i år slutar det tre poliser per dag i Sverige varav en av dessa går i pension, siffror som gör att den svenska poliskåren på omkring 20 000 anställda krymper allt mer.
 
–”Om dessa siffror fortsätter i samma takt fram till årsskiftet kommer det att ha slutat omkring 1 000 poliser i år, det är alarmerande siffror, säger Thomas Stjernfeldt”.
 
 
 
Dessutom lyckades inte Linnéuniversitetet i Växjö att fylla antalet platser för polisutbildningen, allt färre dugliga människor vill bli polis.
 
Polisförbundets ordförande säger, ur artikeln:
 
–”Den här trenden med tomma platser tycker jag är oroväckande eftersom vi är i skriande behov av varje extra polis”.
 
En babianröv kan räkna ut vart det kommer sluta: katastrof

 

 
Vi har en klar trend där demokratins försvarare blir allt färre, får allt sämre möjligheter att klara sina uppgifter och där rättssystemet sviker dem.
 
Ett skrattretande exempel är mannen som slog på poliser men friades för att han påstod han trodde de var falska poliser.
 
Det mest falska i poliskåren är Dan Eliasson, Tysk och en del stolliga politiserade poliser med miljöpartiets värdegrund.
 
 
 
Vi går en intressant framtid till mötes, för vem ska skydda demokratin och folket då vi inte har beskyddarna kvar, beväpnade medborgargarden i lustiga kläder?
 
Vägen mellan till exempel Rinkeby och Stockholm kommer kanske vara ett ingemansland man färdas i i egendomliga bepansrade fordon. Vi har en maximalt galen värld i vårt land snart. En mad Max.

 

 
Annonser