Okategoriserade · Samhällsfrågor

Stollar och stjärnor med skumma ärthjärnor.

coffehound.png

Den politiska experten och tonårskändisen Zara Larssons twitterkommentarer då hon inser att Trump blir USA:s näste president:

”BITCH. FUCK”.

Moget, Zara, moget.

Nu väntar vi på Magnus Betnérs expertkommentar, (typ ”det har aldrig varit så tryggt i Sverige som nu”) liksom Henric Schyfferts nationalekonomiska raketforskningsberäkning (om alla i USA äter en pizza mindre i månaden har vi råd med….).

Ibland undrar jag om en del har fötts med större trut än hjärna.

Vår utrikesminister Wallström har öppnat sin trut igen och sagt:

”Kvinnofientliga uttalanden vill vi inte acceptera. Detsamma gäller synen på hbtq-personer och abortfrågan till exempel. Där får vi konstatera att vi har olika syn men man måste leva upp till grundläggande principer om mänskliga rättigheter och demokrati”.

Det är samma Wallström som fick smita före i bostadskön och hyra en attraktiv lägenhet av det fackförbund som organiserade skumpapartyn med porrshow.

Lite pittoreskt är det att Wallströms kollega Löfven nyligen besökte sharia-landet Saudiarabien.

Wallström tycker ”man måste leva upp till grundläggande principer om mänskliga rättigheter och demokrati”.

Löfven reser till islamisternas mecka Saudiarabien som skiter högaktningsfullt i demokrati och mänskliga rättigheter. Något fattas hos socialdemokraterna.

Nu ska vi få fler stollar i Sverige, Eva Dahlgren med fru och Joel Kinnaman har ju lovat att lämna USA och flytta till Sverige om Trump vann.

Vart Cher ska flytta står skrivet i stjärnorna, hon skulle ju lämna planeten i händelse av Trumps vinst.

Cher kan bli de andra trumpna flyttfåglarnas cheerleader.

Jag har ett tips till trumpna flyttfåglar och okalkylerade one-liners:

Flytta till Saudiarabien, Libyen eller Nordkorea.

De har filial på #”rättvärdegrundshotellet” Grand Hotel i Stockholm, där kan ni söka asyl för vidare transport till lyckolandet.

Annonser