Media · Okategoriserade · politik · Socialismen

I det dystraste mörker finns ALLTID en strimma ljus och hopp om bättring.

Ljust.jpg
Vi går mot ljusare tider!
 
Eller hur är det? För ett år sedan skrev jag samma sak men raljerade över det, för ett år sedan såg det ruggigt mörkt ut.
 
Men nu går vi mot ljusare tider!

 

 
Förra statsministern Reinfeldt sade att det blir faktiskt sämre innan det kan bli bättre. Jo tack, det har vi märkt!
 
Det är ju hans och de övriga sjuklöverstollarnas politik som för oss mot det allt sämre, frågorna är bara HUR mycket sämre det ska behöva bli innan vi svenskar slår näven i bordet och stoppar vansinnet.
 
NÄR kommer det bli bättre?
 
 
 
Medan det blir sämre gör svensk propagandamedia allt de kan för att folket i Sverige ska tycka det som folket inte vill tycka.
 
Svensk propagandamedia sitter helst med Scyffertar, Ernmans och Strömstedtare i tv-studios, sådana som öppet och offentligt visar sin ideologiska ståndpunkt (sovjetkommunistisk diktatur á la Stalin) och sin politiska ståndpunkt (allt utom SD).
 
De som säger det som media säger de ska säga får engagemang. De som inte gör det får inga jobb
 
 
 
Se hur det gick för den tidigare så populäre Marcus Birro: han åt lunch med SD -politiker, nu har han varken jobben eller frun kvar.
 
Se på Henric Schyffert som nyligen betedde sig som en testosteronstinn knarkande babian i tv-programmet Parlamentet: han har jobbet kvar.
 
De som gillar olika gillar bara det det politiskt korrekta lika, gärna om de själva blir ännu mera rika.

 

 
Magnus Betnér låg i en hotellsäng och flåsade fram att ”det har ALDRIG varit så tryggt i Sverige som nu” efter att en kvinna och hennes son öppet knivmördats på IKEA i Västerås.
 
Betnér hade godheten att informera att inte ALLA kvinnor som tittade på hans video kommer våldtas.
 
Det verkar som att svensk media och diverse kändisar retarderat till kiss- och bajsstadiet.
 
 
 
I vårt ”fria” land har Peter Jezewski stått upp för demokratin genom att uppträda på SD:s somarfestival, nu straffas han för det, ur artikeln:
 
”Nyligen försökte Peter Jezewskis manager få till att han skulle få gästa SVT:s ”Go’ Kväll”. Svaret ska ha varit ett kort: ”Nej tack”.
 
Jezewski ingår numera i samma klubb som Marcus Birro: de rakryggades klubb vars medlemmar har ryggrad men inga jobb på grund av det.
 
 
 
I nationalsocialisternas Tyskland stod de ryggradslösa (sådana som Schyffert och Betnér) bakom kulsprutorna i dödslägren.
 
I nationalsocialisternas Tyskland stod de med ryggrad (sådana som Birro och Jezewski) för hopp och skydd för judar och frihetskämpar.
 
 
Den före dettta svenska arbetarrörelsen arbetar mindre för arbetarna och mer för förtryck och mobbing numera, Folkets Hus-vd:n i Sandviken är ett exempel:
 
”Han ville avboka mig, det beror på att jag tycker någonting som många andra svenskar gör. Jag har hållit det för mig själv tills jag fick en fråga om vad jag tycker. Då vill han avboka mig för att jag TYCKER någonting. Jag hade kunnat ha haft förståelse för det om jag hade propagerat för SD under mina shower, men det gör jag ju inte”.
 
Men Schyffert, Soran Ismail och andra får propagera då de uppträder för att de propagerar för det som media tycker de ska propagera för.
 
Det var så det började i trettiotalets Tysklabd.

 

 
Lite lattjo är det med Jezewskis notering:
 
”Sen har jag kollegor som tycker Stalin och Lenin är bra killar. Jerka (Jerry Williams) är öppen kommunist – och det är ju fascism i mina ögon, men jag gillar honom ändå”.
 
★ Lenin, Stalin och Hitler hade samma värdegrund: socialismen.
 
★ De hade samma vertyg: hot, våld och propaganda.
 
★ De hade samma metod: skjut motståndarna.
 
Socialismen (Hitler) har startat ett världskrig som orsakade 60 miljoner människors död. Socialismen (Lenin, Stalin och Mao) har tagit livet av omkring 100 miljoner människor.
 
Det är demokraterna i Sverige som straffas av socialisterna. Är det en ljus framtid?

 

 
Skillnaden mellan demokrater och diktatoriska människor är att demokrater kan gilla de med andra åsikter.
 
Diktatoriska människor vill rövknulla demokrater så som Schyffert visade i parlamentet.
 
Med människor som Schyffert ser det mörkt ut.
Med Jezewski finns det hopp.
 
 
Det ser trots allt ljusare ut än för ett år sedan.
 

 

 
Annonser