Islam · Liberalerna · Samhällsfrågor · Socialismen · Vänsterpartiet · Värdegrundsdiktatur

Sluta vara (V)PK, börja var OK. 


Det lackar mot jul,  som man säger.
Med sedvanlig start den första söndagen i advent rullar det på mot julen, stjärnor gnistra i fönstren, staken står bättre än Liberalernas blå dildologga och det har slingats ljusslingor runt balkongräcken och trädgrenar. 
Ljuset sprids i Sverige, utom i de ”mångkulturella” områdena.

De som tagit en tur genom svenska städer har säkert noterat att i de svensksvenska delarna av staden gnistrar och lyser det, i de ”mångkulturella” (islamiska) delarna är det mörkret som råder.
Förra året var det samma skillnad på katalogfronten, från Ellos kom en katalog fullmatad med prylar och JULHÄLSNINGAR.
H&M hade tagit bort julhälsningen, de önskade GOD HELG istället
Märkligt att ordet ”jul” tas bort ur vår tradition att fira jul. Det är inte kul att de tar bort ordet jul. 
 
H&M är vare sig ensam eller först att rata vår tradition, redan 2010 tog Diskrimineringsombudsmannen (DO) bort julfesten och julklapparna för sin personal. Gissa vad de döpte om det till, ur artikeln:
”Anställda hos diskrimineringsombudsmannen, DO, får inga julklappar. De får en vinterpresent. Inte heller ordnar myndigheten någon julfest. De håller decemberfest”.
Undrar hur personalen på DO tog nyheten? ”Hur går det med hjulfesten? Jotack, det rullar på”.
 

Några år senare var det Systembolagets tur att skrota vår traditionella jul, de minnesgoda kommer ihåg att i deras reklam blev jul till vinter istället.
Vi var ett antal som mailade Systembolaget och undrade varför det gjorde som de gjorde, jag tror inte att någon har fått vettiga svar ännu. Kanske kommer ett svar med tomten i år? 
Det finns ett talesätt: ”Av barn och fyllon får man veta sanningen”. Den dagen Systembolagets personal tar sig några vinteröl (julöl får det väl snart inte heta) kommer kanske det ärliga svaret på frågan varför de ratade ordet ”jul”. 
 
Marknadsavdelningarna på det julratande H&M och deras konkurrent Åhléns behöver nog en rejäl glöggkur för att ärligt berätta varför de marknadsförde det kvinnosegregerande plagget slöja i fjolårets höstkampanjer. 
Jag mailade båda företagen med saklig fakta och information om:
★ varifrån bruket med slöja kommer och 
★ varför det för 1400 år sedan infördes av den manliga delen av islams anhängare. 
Svaren blev som väntat ”goddag yxskaft”, de har noll koll.
Undrar om H&M:s och Åhléns personal vet att de stöder kvinnosegregering? 

I år verkar SVT: s julkalender vara julig och myspys men förra året var det en mix av ”Vilse i pannkakan”, sexualupplysning för småbarn och skäggiga män i velouroverall

En av de medverkande var den polishatande vänsterextremisten Kakan Hermansson.
I år har Kakan rullats ut ur julstudion och Audis reklamstall. Kakan har satsat på fel häst: kommunismen. 

Teskedsgumman gick som julkalender 1967, en tid då kommunister gjorde allt de kunde för att ta bort sådana ”borgerliga” traditioner som julfirande. 
Kommunismen har aldrig tyckt om ideologier eller  traditioner som konkurrerar om folkets uppmärksamhet, islam är i det avseendet likadant
Det är kanske förklaringen till att vänstern har tagit hjälp av islam för att avskaffa svenska traditioner som luciatåg i skolor och skolavslutningar i kyrkor. 
De fiffiga rackarna använder ordet ”diskriminering” då de diskriminerar oss svenskar som gillar svenska traditioner (oavsett varifrån vi valt att importera dem från).

De inkorrekta (IK) som kallas politiskt korrekta (PK) vet inte vad de gör då de bjuder in islams värdegrund i riksdagen, som julvärd i en tv-studio (Gina Dirawi förra året) eller i sin reklam. 
Det är som att bära in julgranen, bjuda hem en pyroman, visa var tändvätskan står och åka på semester. 
Sluta vara PK, börja vara OK.

Annonser