Islam · Socialismen · Sverigedemokraterna · Vänsterpartiet · Värdegrundsdiktatur

Vänstern segregerar med röda lappar, diktaturen trycker på förtryckets knappar.

På lördag går den årliga Nobelbanketten av stapeln.
I år har litteraturpristagaren Bob bestäm sig för att nobba noble Nobel.
Kanske anser Bob den numera polariserade och värdegrunssegregerade banketten vara antidemokratisk.

 

Förra året bjöds som vanligt SD:s partiledare Jimmie Åkesson inte in till balunsen med motiveringen:
–”Man TYCKTE att den passage i Alfred Nobels testamente om att inte fästa sig vid nationstillhörighet angav en ton som gjord att det var ett rimligt beslut”.
Tyckte? Sovjetkommunisterna TYCKTE också saker om demokratins förespråkare, kommunisterna internerade eller sköt de som tyckte ”fel” enligt kommunisterna.

 

Passagen som TYCKARNA hänvisade till lyder:
”Det är min uttryckliga vilja att vid prisutdelningarne intet afseende fästes vid någon slags nationalitetstillhörighet sålunda att den värdigaste erhåller priset, antingen han är Skandinav eller ej.”
Så vitt jag vet skulle Åkesson inte vare sig
★ ta emot ett pris,
★ dela ut ett pris eller
★ på något vis ha uttalat att pristagare som har annan nationstillhörighet än svensk inte ska få Nobelpris.
Men Nobelstiftelsen TYCKTE. Så är svensk värdegrundsdiktatur numera, man TYCKER.
Dumheten inom Nobelstiftelsen är prislös. De borde få Nobelpris i kategorin “stöd av dumhetsinförande i en nation”.

 

Nobelstiftelsen har utan problem varje år bjudit in företrädare för olika diktaturer (där TYCKTE de uppenbart att diktaturer är okej) en sådan diktatorisk ideologi är kommunismen. 
Kommunismens partiledare Jonas Sjöstedt får mingla på Nobelfesten, innan honom har Lars Ohly, Gudrun Schyman och Lars Werner druckit av gratisskumpan bland bättre begåvade människor.
När jag skriver att andra är uttrustade med en bättre begåvning än kommunister menar jag inte att kommunister är dumma, Vänsterpartiets anhängare är baksluga som kommunister alltid varit.
De lurar oss att tro de är ädla och goda.

 

Kommunismen förtryckte 40 % av nuvarande EU-befolkning under 70-talet, kommunismen har orsakat 100 miljoner människors död men svenska ungdomar vet inte om det, ur artikeln:
“En femtedel av de unga trodde att inga alls eller färre än tio tusen människor hade mördats under kommunistregimer. I själva verket rör sig om hundra miljoner döda”.

Kan man få ett helt lands människor att tro på kommunismens förtryck är man riktigt fiffig, lika fiffig som Lenin, Stalin, Mao och Nordkoreas Kim Jong-un.
Vi som kan historia och är påläst vet hur det fungerade och fungerar i deras diktaturer.

 

Dessvärre blir svenska ungdomar allt mer förledda av skolan och media, enlig en Demoskopundersökning känner 90 procent av svenska ungdomar inte till Sovjetkommunismens dödsläger, ur artikeln:
“Knappt tjugo år efter Berlinmurens och Sovjetväldets fall vet svenska ungdomar förskräckande lite om kommunismen, om nutidshistorien och om våra grannländer. Skrämmande många ungdomar tror att kommunismen inte skördat några dödsoffer, medan det i verkligen rör sig om hundra miljoner döda. Bortåt varannan anser att kommunismen bidragit till ökat globalt välstånd”. 

Det finns två ideologier som med framgång lurat miljoner människor att deras önskan att med våld härska är fin och fredlig: islam och kommunismen. I Sverige tror stollarna på båda.

 

Resultatet av den svenska stolligheten är att Nobelstiftelsen bjuder in: 
★ företrädare för det länder som lever under islams diktatur
★ svenska företrädare för den lika diktatoriska kommunismen (vänsterpartiet kommer i rakt nedstigande led från Sovjetkommunismen, Jonas Sjöstedt är ledare för det partiet) och
★ företrädare för en regering som blundar för islams terrorismen mot Israel (bl.a. utrikesminister Margot Wallström).

 

Nobelfesten har som så mycket annat i Sverige polariserats.
★ Antingen är man för den oansvariga politik som vi redan sett fört oss mot katastof (då har man “rätt” värdegrund”) och blir inbjuden.
★ Eller så vill man ha den gamla demokratiska, kunskapshöjande och jämställda politik som förde oss till välstånd (då har man “fel” värdegrund).
I en svensk stad där solen sägs alltid skina, Karlstad, fördunklades solen förra året av “värdegrundsarbete”.

 

Förra året försökte politikerna i Karlstad öka polariseringen med RÖDA lappar som skulle sättas på dörrarna.
Det påminner om:
★ en mörk period i Europa då en viss grupp människor tvingades bära en gul stjärna på sig, de jagades, våldtogs och mördades.
★ I Syrien satte för bara några år sedan islamister upp lappar på ickemuslimers bostäder, tecknet på lappen signalerade ”förfölj, våldta och mörda”.
★ Nu ska vi ”frivilligt” välja att klistra upp en RÖD dekal på våra bostäder för att visa att vi ingår i “rättvärdegrundsgruppen” och vara fredade?
Vilken värdegrund har politikerna i Karlstad?

 

I vårt alltmer galna land kan vi läsa, se och höra om allt fler galna saker som blir normalt:
★ röda lappar i Karlstad.
★ Statsministern skriver hemliga brev till en diktator i Mellanöstern.
★ Statsministern besöker diktaturen Saudiarabien.
Sverige verkar säljas ut i en rasande fart nu, trots Jonas Sjöstedts och vänsterpartiets flosklande om att “vi är inte till salu” under senaste valet.

Det kan inte vara normalt att vara vänster. 

Annonser