Islam · Okategoriserade

Är Sveriges regering nazistisk eller islamistisk?

räven.jpg
Det finns ett ordspråk som säger att det behövs en tjuv för att fånga en tjuv.
 
Då är det logiskt att en diktatorisk våldsideologi (islam) går ut med att de ska bekämpa den ideologiska ideologins våld och terrorismen som mördat tusentals människor hittills detta år.
 
Islam ska alltså bekämpa sig själv. Himla fiffigt.
 
 
 
 
Enligt en del av dem som med dårens envishet påstår att islams terrodåd inte har med islam att göra, är det det superislamistiska Saudiarabien som är boven i dramat då islams anhängare använder våld och terror för att folk ska underkasta sig islam.
 
De påstår att det inte är islam bakom islam, de påstår att det är Saudiarabien som ligger bakom bl.a. al- Qaida (som flög in flygplan i Twin Towers och mördade 3.000 människor) och Islamiska staten.
 
Jag har en nyhet för er: Saudiarabien och islamiska staten är islamskt.
 
 
 
De som ljuger om islam påstår att Islamiska staten inte gör vad islams skrifter säger de ska göra, de tror att Islamiska staten har “ett annat islam” att följa.
 
De påstår att Saudiarabiens islam inte är islam, det är något annat (wahhabismen, vilket är en gren av sunni-islam).
 
Faktum är att Islamiska staten har
 
★ exakt samma skrifter (koranen och sunna),
 
★ exakt samma gud (Allah) och
 
★ exakt samma profet (islams profet Muhammed) som islam i Saudiarabien, Irak, Syrien, Egypten, Rosengård i Malmö, Rinkeby utanför Stockholm, Luton i England och shiaislam i Iran har.
 
Ändå “handlar det inte om islam”. Fiffigt va?
 
 
 
En del stollar påstår t.o.m att det är judarna, Israel eller USA som ligger bakom det som Saudiarabien gör och följer (den sunnitiska grenen wahhabismen).
 
Det här är i korthet islams mål enligt islams skrifter:
 
★ Alla i världen ska underkasta sig islam (antingen som muslim, andra klassens medborgare eller död).
 
★ En khalif ska härska, alla ska lyda khalifen som härskar över khalifatet.
 
Följdriktigt är det alltså enligt stollarnas resonemang ett sorts långsamt kollektivt självmord som Israel, judar och USA (numera Sverige med verkar det som) begår då de enligt stollarna skapade Saudiarabiens islamiska gren, som i sin tur skapade al-Qaida och Islamiska staten och därmed de terrordåd som begås.
 
Men det handlar ju inte om islam. Fiffigt va?
 
 
 
Exemplen på islams våldsdåd är många, bl.a :
 
★ de två utförda terrordåden i Paris där islams anhängare tog livet av 147 människor ( judar, en polis och redaktionsmedlemmar som tecknat islams profet Muhammed),
 
★ de bestialiska morden i det självutropade khalifatet Islamiska staten och
 
 
Alla våldsdåden är utförda i islams namn.
 
Ändå handlar det inte om islam? Fiffigt va? Det är ju som att säga att nazismens offer (bl.a. mördades omkring 6 miljoner judar) i koncentrationslägren inte har med nazismen att göra.
 
 
 
Islamiska staten gör i praktiken det islams skrifter påbjuder, men när islams anhängare i det självutropade khalifatet Islamiska staten gör det är det inte längre islam säger islams anhängare (utom de anhängare som stöder Islamiska staten), det är Saudiarabisk wahhabismen (som är en gren av islam och baserad på samma skrifter, Allah och profet som all islam är).
 
Saudiarabien sade sig vilja bekämpa det som stollarna säger att Saudiarabien stöder.
 
Det är ju som att tjuven erbjuder sig att vakta bilen då man ska in och handla eller våldäktsmannen erbjuder sig att eskortera din dotter genom läskiga skogen.
 
 
 
Trots att det enligt de som stöder islam inte har med islam att göra då islam begår mord och terrordåd ökar de islamistiska terrordåden.
2014 ökade dåden med 44 procent jämfört med året innan, och antalet mördade ökade med hela 61 procent, ur artikeln (3):
 
Detta visar att terrorismen växer kraftigt i både intensitet och utbredning i världen. Totalt utsattes 60 länder för dödliga terroristattacker under förra året, enligt rapporten. Det har skett en stadig ökning av terrorism sedan 2000, konstateras det vidare”.
 
Men det handlar inte om islam? Fiffigt va?
 
 
 
I samma artikel kan vi läsa:
 
–”Ökningen kan kopplas till radikala islamska grupper vars våldsamma teologier fått kraftig spridning. Det krävs moderata sunnitiska teologier av sunnimuslimska nationer för att bekämpa detta. Det är svårt för utomstående aktörer att påverka”.
 
De radikala grupperna det talas om hela tiden följer islams skrifter, som innehåller de ord islams profet Muhammed sade sig få från islams gud Allah. Det verkar vara islam i sig själv som är radikal. Islams anhängare begår även terrordåd mot andra av islams anhängare, de mördar de som tycker olika.
 
Men det handlar inte om islam. Fiffigt va?
 
 
 
Värt att notera i det Saudiarabiska utspelet där de ska bekämpa sig själva, är:
 
★ Iran är inte inbjuden. Iran är shiamuslimskt, Saudiarabien är sunnimuslimskt.
 
★ Iran är Saudiarabiens största konkurrent om den muslimska makten i världen.
 
★ De tror på exakt samma sak (koranen, Allah, islams profet Muhammed och islams gudomliga lag sharia) men de träter om vem som var islams profet Muhammeds efterträdare för 1400 år sedan.
 
Det är precis som då Sovjetkommunismen och den kinesiska kommunismen trätte om vilken kommunismen som var rätt. Kommunismen är inte mer demokratisk för det.
 
 
 
Turkiet (som vill bli EU-land) var medbjudna av Saudiarabien.
 
Saudiarabien bjuder in de som tycker som Saudiarabien tycker.
 
Det är kanske därför statsminister Löfven gillar Saudiarabien, de gör samma sak.
 
Det krävs en tjuv för att fånga en tjuv säger ordspråket, men då tjuven själv erbjuder sig att fånga sina kompisar bör man dra öronen åt sig. Tjuven kanske pekar åt fel håll?

 

 
Hur kan framtiden se ut?
 
★ En militärallians ledd av det superislamistiska Saudiarabien
 
★ innehållande det islamistiska Turkiet
 
★ där ett folkmord i islams namn ägde rum på ickemuslimer för 100 år sedan (i det ottomanska riket)
 
★ ett Turkiet som är på väg att bli EU-land.
 
 
 
Det kan ge oss ett spännande framtid.
Men det handlar ju inte om den 1400 år gamla våldsideologin islam. Fiffigt va?
 
Välkommen in i lyan, sade räven till hönan.
 
 
Annonser