Expo · Islam · Media · Socialismen

Glädjefylld vit eller förtryckande röd? Om vi väljer fel är demokratin snart död. 

2016 års julhelg är snart över.

Dessvärre är svensk medias stollerier och smaklöshet inte det.

Vi medias smaklöshet inte behöver, när den svenska julen är över.

 

Svensk medias medarbetare använder samma taktik som fredens religion gör: de förstorar lögner och döljer sanningar.

☆ Då anhängare till den mordiska så kallade ”fredens religion” mördat fredliga människor genom att på en julmarknad köra in en lastbil i en folkmassa

☆ önskar Aftonbladet god jul genom att publicera en tecknad bild föreställande en folkmassa klädd i Ku Kux Klans vita kåpor.

Bildens budskap: vit jul.

 

Kanske ville Aftonbladets Anders Lindberg förlöjliga IOGT-NTO:s kampanj ” Vit jul” som arbetar för att barn ska slippa alkoholrelaterade familjebråk? 

Anders Lindberg verkar vilja förlöjliga vanliga hederliga knegares kamp mot förtryck, våld och fredens religion. Medias medarbetare verkar växa fram ur en böld på Expos röda kommuniströv.

Lindberg verkar vara en av de större röda bölderna i Exporöven.

 

En som kanske kommer se rött efter Aftonbladets ”vita jul” är Rinkebyskolans rektor Carina Rennermalm som en vecka innan julaftonen hotades på grund av sin hudfärg.

Det ser svart ut för gröna Fridolins utanförskapsskolor.

Kanske kan rikspolischef Dan Eliasson ordna det med sina berömda blåvita armband?

 

Aftonbladets rasistiska ”vita jul” i det allt rödare och svarta Sverige avslutas med en storm: stormen Urd drar in över södra och västra Sverige mot kvällningen.

Namnet Urd kommer från nordisk mytologi där Urd är det förflutnas gudinna som spinner livstrådar för alla levande varelser.

Kan det vara så att verkligheten kommer ikapp de röda böldernas folk då Urd dundrar in över Sverige?

 

Med tanke på den faktaresistens (att inte ta till sig fakta) som ”de goda” verkar födda med, är jag rädd för att inte ens Urd kan blåsa in friska tankar i huvudet på dem. 

För uppriktigt talat, där det är fullt av hallucinatorisk svamp, kork och rödvinsdimmor kan inte friska tankar få plats.

Annonser