Centerpartiet · Miljöpartiet · Socialismen · Vänsterpartiet · Värdegrundsdiktatur

Sverige kryllar av bad Bagdad Bobs. 

Ibland pratas det om Bagdad Bob.

Rikspolischef Eliasson och kriminologen Jerzy Sarnecki har kallats för Bagdad Bob.

Bagdad-Bob är inte en röd saft från Bagdad, om ni nu trodde det.


Bagdad Bob var Iraks informationsminister 2001 – 2003 då en väpnad koalition arbetade i Irak för att avsätta den mordiske diktatorn Saddam Hussein.


Bagdad Bob var mannen som i direktsänd tv kunde påstå att det inte fanns amerikansk trupp i Irak allt medan amerikansk trupp kunde skönjas i tv-rutan.

Att påstå  att det som händer inte händer fast alla ser att det som händer händer medan Bagdad Bobbare förnekar att det händer under tiden det händer, det är att göra en Bagdad Bob.


Innan Bagdad Bob fanns fanns Stalin, Hitler och Mao, de var mästare på att förneka att de mördade miljoner människor medan de gjorde det.

Våra politiker i DÖ-7:an är lika skickliga, de monterar ner vår trygghet, välfärd och kunskap i en rasande fart allt medan de hojtar att det går bra för Sverige.

Visserligen märker folket som drabbas av Bobbarnas stolligheter att Bobbarna ljuger, men det bryr sig inte en sann Bagdad Bob om.


Om inte Bagdad Bob hade funnits hade det kanske hetat att de som inte ser det som sker medan de ljuger om det andra ser kallas för StockholmsSchyffert eller BanditBetnér.


Betnér påstår ju att det ALDRIG varit så tryggt i Sverige som nu. Det är kvalificerat skitsnack.

Schyffert flöjtar runt med sin föreställning ”Var inte rädd”. Karln är ju vrickad på riktigt. Eller en nutida Bagdad Bob.

Nåja, det är väl ungefär samma sak.

 

Schyffert, Betnérs och diverse andra stollars Bobbande hjälper inte polismannen som i Jönköping misshandlades av en man med utomeuropeiskt medborgarskap. 


Kanske en Bagdad Bob som Sarnecki kan bortförklara händelsen, det har väl att göra med fritidsgårdsbrist, kantänka.

Det finns mängder med små Bagdad Bobs i Sverige,  i vänsterpartiet kryllar det av dem liksom i de andra kommunistpartierna.

 

Vi ska minnas att kommunister  inte är elaka, de är bara felmonterade. 

Inom center- och miljöpartiet är det så illa att de har huvudet på skaft, för på axlarna verkar det inte sitta.

Sveriges Bagdad Bobs har helt enkelt otur då de tänker; och med sina ord sanningen sänker.

Annonser