Islam · Moderaterna · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Socialismen · Vänsterpartiet · Värdegrundsdiktatur

Export av den svenska modellen är världens räddning.

Vi kan gå en lysande framtid till mötes!

Svensk export kan än en gång spurta och handelsbalansen balanseras.
En toppman inom moderaterna har knäckt idéen: kriminella invandrare ska förvaras utomlands.

 

Ett litet bekymmer är enligt moderaten Fredrik Schulte att, ur artikeln:

”En sådan lösning skulle antagligen kosta svenska skattebetalare en hel del pengar (vilket land skulle ta emot mördare och våldtäktsmän gratis?)”.

Nu förstår jag inte. Den skattebekostade invandringen sägs ju vara investering, vinst och framtid. Vi ska naturligtvis ta betalt för den exporten.

 

Enligt professor Jerzy Sarnecki och en del andra förståsigpåare beror kriminalitet bland invandrare på socioekonomiska faktorer som:

☆  boende i så kallat utanförskapsområden (de byggdes under 60-70-talets miljonprogram då en miljon svenskar fick bättre boenden men ändå inte eldade upp bilar eller gruppvåldtog kvinnor),

☆  arbetslöshet (vilken var enorm bland svenskar från 1992 och flera år framåt, men de eldade ändå inte upp bilar eller gruppvåldtog kvinnor) och

☆ usel ekonomi (vilket många svenskar har men ändå inte eldar upp bilar eller gruppvåldtar kvinnor).

Således bör invandrade som begår brott göras tjänsten att lyftas ur den misär de hamnat i på grund av att de valt att flytta till Sverige.

 

Några förslag på länder som enligt BNP-måttet behöver investering, vinst och framtid är:

☆ Irak
☆ Somalia
☆ Afghanistan
☆ Syrien
☆ Marocko

Framtiden för de länderna är ju inte så lysande, och eftersom de som kommer hit kommer därifrån ser vi ju sambandet. De som rest bör resa tillbaka och integrera den ”svenska modellen”.
De får med sig en kärleksbombad bild på Mona Sahlin och utrikesminister Wallström som symbol för feministisk demokrati.

 

För att spida Sveriges goda rykte och oerhört stora potential som omutbart världssamvete måste fler länder få ta del av Sveriges kolossala blårödgröna framsteg.
Den bortglömda socialistiska knarkkontinenten Sydamerika kan lyftas ur träsket med vår ”svenska modell”.

Venezuela (ett av socialismens många misslyckanden) behöver akut ta del av vår exportprodukt ”investering, vinst och framtid”.
Kommunisternas Rossana Dinamarca kan resa dit och bli exportens handledare på plats.

 

Enligt BNP-listan är Island i samma behov av vår exportprodukt, och se där: ”fredens religion” har ett land de inte ens behöver ändra namn på!

Det är dock tveksamt om den svenska feministiska demokratin accepteras på det Island som islam likt i Islamiska staten eller Islamiska republiken Iran skulle gör om till ett patriarkaliskt samhälle där de flesta heter Muhammed.

 

Handledare på Island blir med fördel Henrik ”Alfahanen” Schyffert i sin Porsche. 
Folket i Sverige får uppoffra sig och behålla svenska ärliga myndighetspersoner och gammal hederlig demokrati.

 

Export av ”investering, vinst och framtid” är kanske räddningen för Sverige och världen. 

Annonser

2 thoughts on “Export av den svenska modellen är världens räddning.

 1. Nu säger media att C går bäst och då får vi räkna med hennes tanke om 30 miljoner nya svenskar på sikt X alla miljarder som de genererar. Kanske kan då de gamla svenskarna slippa arbeta då och även de få en fin bil av staten?!
  Enligt mätningar skall M ha minskar i folkopinion med 2 eller med 5,8%…..man undrar förstås vilken mätning, om någon, som kommer närmast eller så är båda mätningarna relevanta…….🤔

  Gilla

  1. De sedan många årtiondena etblerade riksdagspartiena arbetar febrilt för att hitta de budskap som ger dem nya väljare. De ljuger som hästar travar samtidigt som de flitar med de diktatoriska ideologierna islam och socialismen.

   Moderaterna är sannolikt de smartare, de inser nu att demokratin står högst i gunst hos folket i Sverige, och det är ju folket som röstar. Moderaterna försöker plagiera SD:s politik och budskap, men kopian tappar till originalet.

   Centerpartiet har svikit sin gamla väljarkår (lant- och skogsbrukare) och måste hitta en ny. De flirtar med islam och okunniga unga människor.

   Liked by 1 person

Kommentarer inaktiverade.