Media · Miljöpartiet · Okategoriserade · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Socialismen · Sverigedemokraterna · Vänsterpartiet · Värdegrundsdiktatur

Lilla Sovjetunionen är på väg att falla, i Sverige vill vi ha demokrati för alla.

demokrati
 
De är dags att fylla popkornskålen, sätta sig bekvämt i soffan och se föreställningen ”Lilla Sovjetunionen går i bitar”.
 
Sverige är ”Lilla Sovjetunionen”, och liksom den forna stora kommunistdiktaturen föll, faller Sveriges spirande socialistiska diktatur.
 
De enda som gillar diktatur är maktens män (OCH kvinnor) och deras rövslickare (Schyffert & Co).
 
 
 
Folket gillar demokrati och frihet.
 
För att diktaturer ska kunna existera måste maktens män (OCH kvinnor) ljuga för folket. När diktaturer är stora och starka nog kommer våldet: då fängslar, hänger och skjuter diktaturer de som inte går på lögnerna.
 
Alla diktaturer har samma verktyg: hot, våld och propaganda.
 
 
 
I Sverige fungerar inte maktens och medias lögner längre, folket har tack vare internet och utländsk media genomskådat taskspeleriet för länge sedan.
 
Den senaste droppen som fått bägaren att rinna över är att USA:s president sagt sanningen om Sverige.
 
Då går apberget i Sverige igång och är RYSLIGT förnärmade över att någon sagt som det är om deras misslyckade samhällsbygge.
 
 
 
Det enda svenska politiska parti som länge sagt som det är om det dysfunktionella socialistiska samhällsbygget ”Lilla Sovjetunionen med islams inslag”, är Sverigedemokraterna.
 
De fick i en av världens största dagstidningar, Wall Street Journal, en debattartikel publicerad. I den artikeln säger SD att Donald Trump har rätt i sin kritik mot Sverige.
 
Då går det rödgröna apberget bananas på allvar. Apberget gillar inte sanningen, för sanningen är ett hot mot diktaturer.
 
 
 
En av apbergets representanter, socialdemokraternas Morgan Johansson, mötte SD:s Mattias Karlsson i en kort tv-debatt.
 
Mattias Karlsson skrev efter debatten:
 
”Rond 1 avklarad mot Morgan Johansson. Blev en ganska märklig debatt. Eftersom han inte kunnat hitta några faktafel i vår artikel i Wall street journal, så var han tvungen att hitta på saker som inte står i artikeln och sedan angripa oss för dessa påhittade saker som vi aldrig sagt. Dessutom förhöll han sig väldigt ohederligt till statistik”.
 
När makten, media och dess rövslickare inte kan använda fakta som argument hittar de på egna ”fakta”. Lögn är diktaturers signum.
 
 
 
 
Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I Sverige är gapet enormt och det växer.
 
Snart är gapet så stort att makten antingen tar till censur och våld, eller med svansen mellan benen tvingas avgå.
 
 
 
I en demokrati är det folket som bestämmer. Glöm ALDRIG det!
Annonser