Islam · Okategoriserade

Islam följer exakt samma regler nu som då islam skapades. Resultatet av det ser vi i Islamiska staten.

Ingela-Karlsson
Fler och fler i vårt en gång så fredliga och fria land börjar förstå att fredens religion är en bluff.
I takt med att det sker arbetar anhängarna av ”fredens religion” för högtryck för att lura oss att ”fredens religion” är fredlig.
När terrordåd och mord utförts i Allahs namn har anhängarna av Allah envisats med att det inte är ”fredens religion” som ligger bakom dåden. Islam är enligt dem islam bara då islam är ”fredlig”.
Islam var fredlig bara de första åren av islams tillkomst, då var islams anhängare så få att de inte kunde slå ihjäl andra.
När islams grundare, den självutnämnda profeten Muhammed, märkte att en fredlig väg inte övertygade andra att lämna sina gudar för Allah, började islams våld.
Sedan dess har islam vuxit genom samma metod som den socialistiska ideologin (nazismen och kommunismen) gjorde: med hot, våld och propaganda.
Islams anhängare slår inte bara ihjäl judar, kristna och ateister, de slår ihjäl andra av islams anhängare med.
Det används som ett bakvänt argument av islams anhängare (inkl. vänsterstollar): ”se så fredlig fredens religion är, den mördar sina egna anhängare med”.
Islams anhängare slår ihjäl vem som helst så länge det gagnar deras syften, precis som socialister (nazister och kommunister) slog ihjäl varandra i parti och minut under andra världskriget. Målet är att ha fullständig makt.

 

När islams grundare dött började maktkampen inom islam. I takt med att islam växt i Sverige har islams samhällskultur, ideologi och maktkamp ökat här, ur artikeln:
”Vi måste bli mer medvetna om splittringen mellan muslimer i Sverige. Det har gått så långt att barnen frågar varandra om de är shia eller sunni”.
Sverige integreras in i islam. Resultaten av den integrationen kan vi läsa om i tidningarna
Mer ur artikeln:
”Konflikten inom islam började efter profeten Muhammeds död 632. Shia ville att Ali, profetens svärson, skulle bli arvtagaren. Sunni ansåg att den mest respekterade och kapable skulle bli ledare, kalif”.
Det handlar om en simpel gammal maktkamp, precis som det var mellan socialismens diktatorer Hitler och Stalin.
Mer ur artikeln:
”Skillnaderna (mellan sunni och shia) är många fler och rör allt från hur bönen ska genomföras till hur Koranen ska tolkas”.
Sanningen är att i Islamiska staten (sunni) och Iran (shia):
☆ mördas homosexuella,
☆ stenas och mördas kvinnor,
☆ tvingas kvinnor bära ett täckande plagg.
Islam är samma islam varhelst islam finns, det finns ingen fredlig eller svensk islam. Där islam finns är våld och förtryck närvarande, vi har facit i delar av Afrika och Mellanöstern. Numera även i Sverige.
För ett år sedan gjordes ett reportage i Danmark där Islamisk Trossamfunds tidigare ordförande Kasem Ahmad sade (2):
”Otrogna kvinnor ska stenas till döds”
I Sverige har den tidigare moderate riksdagsmannen Abdirisak Waberi sagt att islam har bara en tolkning.
Islam är 1400 år gammalt, islams anhängare har sedan islams tillkomst och i profeten Muhammeds anda mördat, förtryckt och våldfört sig på barn och kvinnor.
Sanningen är att all islam har samma gud (Allah), samma profet (Muhammed, som anses vara det föredöme alla muslimska män ska följa), samma bok (koranen) och samma rättssystem (sharia).
Vi måste öppet fråga oss: vill vi ha islams samhällskultur, sharia och regler i vårt land?
Annonser