Islam

Fler valmöjligheter i Sverige minskar valmöjligheterma. 

Mantrat att den skattebekostade invandringen är rena vinstaffären för det skattebetalande folket i Sverige är  en lögn.

Det har påståtts att de som invandrat till Sverige blir en tillgång den dagen vi ska gör affärer med de länder de invandrade kommit från, de kan ju språket och de kan  affärskulturen “pruta och muta”.
Således borde exporten till bl.a. forna Jugoslavien, Syrien, Irak, Somalia och Afghanistan blomstra.

 

Ett exempel på export som ökat är islams terrorismen. 

Från det ickemuslimska Sverige reser muslimer till muslimska områden för att i Allahs namn mörda och förtrycka folket i det muslimska området Islamiska staten.
Vart tog exporten av den svenska modellen, demokratin och jämlikheten vägen?

 

Då terrorister och mördare vill in i vårt land behöver de pass, följdriktigt är svenska pass en annan ny exportvara.

Ett exempel på den berikande invandringens exportpotential är den irakisksvenska man som togs av grekiska tullen med 31 svenska pass, ur artikeln:

“En 71-årig svensk man greps i  tisdags på flygplatsen i den grekiska huvudstaden Aten, med 31 pass  gömda i en mikrovågsugn. Polisen misstänker att passen skulle lämnas över till personer som vill ta sig in i EU på olaglig väg”.

Exporten av svenska pass i ugn är glödhet.

 

När den svenske irakisksvenske mannen greps i Aten var han på  väg till Turkiet (som vill bli EU-medlem). 
Exporten av svenska pass till Turkiet verkar givit effekt, Turkiets politiker Mehmet Mehdi Eker har turkiska valmöten i svenska förorter (2).
Sverige har inte bara bidrag, Sverige bidrar med pass och valmöjligheter med.

 

Turkiets president Erdogan, vars handgångne män håller turkiska valmöten i Sverige, verkar vara antidemokrat, ur artikeln:

–”De som är på mötet stöder antidemokratiska krafter i Turkiet, säger demonstranten Ilyada Buyuksahin. Samtidigt är fler turkiska politiker på väg till Stockholm för nya möten”.

Svensk demokrati och yttrandefrihet är så demokratisk och fri att den i Sverige används av andra länders antidemokratiska ideologiers företrädare.

 

Mångkulturen verkar hittills ha genererat kebabhak, gruppvåldtäkter,  skottlossningar, terrorister och  turkiska valmöten.

Men exporten lyser med sin frånvaro.

Annonser