Islam · Miljöpartiet · Okategoriserade · politik · Samhällsfrågor · Socialismen

Sverige går åt helsike, vad fan gör vi nu?

Vad fan gör vi
För 25 år sedan fungerade vårt land, nu är det på fallrepet.
 
Fallet med det fallande Sverige kommer kanske falla i glömska likt kommunismens illfåd föll i glömska sedan Sovjetunionen och Berlinmuren fallit.
 
Folket i Sverige borde minnas hur den diktatoriska socialismen delade Europa för bara 30 år sedan.
 
 
 
Folket i Sverige borde minnas att det fungerade i vårt land innan den antisemitiske folkpartisten Per Gharton fick in sitt nya enfrågeparti, Miljöpartiet, i riksdagen.
 
Sedan enfrågepartiet tappade sin enda fråga (miljön) har det blivit ett ”kommunistparti light”, ett parti som numera pladdrar om allt möjligt utan kunskap och konsekvenstänkande.
 
Miljöpartister är extremister som likt socialister raserar demokrati, kunskap och välfärd.
 
 
Det svenska förfallet går allt fortare, det som började i liten skala 1992 har ökat till den grad att det blivit världsnyheter 25 år senare.
 
Numera läser vi om mord, våldtäkter, bränder och minskad välfärd varje dag, för 25 år sedan kunde vi inte föreställa oss att vi skulle leva i ett land som påminner om:
 
☆ det gamla Östtyskland,
 
☆ det konfliktfyllda f.d. Jugoslavien eller
 
☆ de shariastyrda muslimska länderna i Mellanöstern.
 
Det började som en skakning på nedre däck.
 
 
 
 
Nu är allt fler medvetna om att den forna trygga välfärdsskutan Sverige läcker som ett såll och sjunker allt fortare, vi ser dagligen hur det skjuts, eldas och mördas.
För ett år sedan sade den förra huvudsekreteraren för Nationella samordnaren mot våldsbejakande extremismen, Daniel Norlander:
 
”Hot om högerextremt våld växande problem”.
 
Det växande problemet är enligt den vänsterpopulistiska makten och media högerpopulismen. Högerpopulister är maktens och medias ord för alla de som inte vill förtryckas av socialismen eller islam.
 
Frågan är hur många gruppvåldtäkter, bilbränder, personrån och skottlossningar ”högerpopulister” varit inblandade i.
 
 
 
Det är ingen hemlighet att SÄPO anser våldsbejakande islamism och återvändande ”krigsresenärer” (mördare och terrorister) vara det största hotet mot Sverige.
De flesta extremisterna finns inom islam och socialismen, och de blir fler. Norlander sade i artikeln:
 
”Om samhället inte lyckas lösa problem som människor upplever i sin vardag riskerar extremisterna att vinna ny mark, enligt huvudsekreteraren i kommittén mot våldsbejakande extremism”.
 
Extremisterna finns inom socialismen, de gröna, islam och Den nationella samordnaren mot våldsbejakande extremismen.
 
 
 
Maktens svar på sitt eget misslyckande är att svepande kalla alla de i Sverige som inte vill leva i misär och under diktatur för ”högerextrema” och ”högerpopulister”.
 
Tills makten kommit på den lösning folket redan vet är den rätta, kommer vi se problemen växa.
Problemet i Sverige är den rödgröna maktrörelsen och islam.
 
Annonser