Okategoriserade

Islams ”ensamma terrorister” göms bakom ”fredens religion”.

Radikal islam signerad
Det senaste terrordådet i London är kopplat till islam.
Då islams anhängare begår mord i Allahs namn kallas det för ”islamistisk extremismen”.
Hade det fungerat om Colombias största knarkkartell hade marknadsfört sig som fredens och kärlekens organisation, men i kraft av sin affärsidé och organisationskultur sågat huvuden av konkurrenter och kallat det för ”extremismen”?
Det är som om nazisternas illdåd och koncentrationsläger hade kallats nazistisk extremismen, men nazismen i sig kallats fredens och kärlekens ideologi.
Stollevänstern gör i fallet islam vad de kan för att undvika att koppla ihop en ideologisk värdegrund med ideologins mord och terrorismen, de kallar det gärna för extremister och ”ensamma terrorister”.
Det var fasligt många ”ensamma nazister” som knatade runt i Europa under 40-talet, och vi som kan vår historia vet resultatet av det..
Det verkar vara allt fler ”ensamma anhängare av islam” som knatar runt i Europa nu, de har bland annat sprängt människor i Londons och Bryssels tunnelbana, skjutit människor i Paris och kört över mängder med folk i Nice och nu i London.
De allt fler som i islams namn begår terrordåd framhålls gärna som ”ensammen terrorist” av stollevänstern.
De ”ensamma terroristerna” var inte ensamma då de mördade folk i Bryssel eller Paris.
 
Oisin Cantwell skriver i Aftonbladet att ”den ensamme terroristen” är farligast, ur artikeln:
”Störst är risken att en sådan person har inspirerats av al-Qaida eller IS, men Säpo nämner även Anders Behring Breivik som exempel på den här typen av terrorister”.
Det Oisin Cantwell missar är att det finns väldigt många fler ”ensamma terrorister” som skriker Allahu akbar än norrmän som gör det som islams anhängare gör.
”Allahu akbar” (Gud är större) är en sak som lärs ut i moskéer, den islamiska samhällskulturens kanske viktigaste institution.
I Västerås finns ytterligare ett exempel på en moské som sprider islams ideologi och samhällskultur, ur artikeln:
”Moskén på Råby har omfattande kopplingar till religiös extremism – unga muslimer vill strida för IS”.
Unga tyskar (och en del andra) ville strida för nazismen. Om inte nazismen funnits hade de inte velat göra det de indoktrinerades till att vilja göra och gjorde.
Om inte islam funnits hade ”ensamma terrorister” som skriker Allahu akbar inte heller funnits.
Det går inte att gömma en stor elefant bakom floskler och tulpanbuketter.
Annonser

One thought on “Islams ”ensamma terrorister” göms bakom ”fredens religion”.

Kommentarer inaktiverade.