Islam

Islam, nazismen eller kommunismen: vi ska inte låta det hända igen. 

Idag är det traditionsenligt våffeldagen. En synonym för ordet våffla är ”hand”, men ordet (som funnits i svenska språket sedan 1664) avser det smaskiga bakverket många kommer grädda idag.
Den socialdemokratiska skatan Mona Sahlins kladdiga våffla kanske vill sno våfflorna och våra traditioner från oss, i vart fall verkar hon inte gilla dem.
Sahlin verkar som de flesta socialister sno det hon kan från oss.

 

För 15 år sedan sade Sahlin i tidningen Euroturk: 

”Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana ”töntiga” saker”.

Snart har vi väl bara våffeldagen, midsommarafton och såna ”töntiga” saker kvar, välfärd, kunskap och trygghet försvinner allt mer i takt med att vi via skattsedeln ofrivilligt betalar för att ”berikas” med islams ideologi och samhällskultur.

 

Den islamiska ”berikningen” pågår i stora delar av Europa, en av effekterna är att terrorattentat i Allahs namn ökar.

De av islams ledare som vill öka islam i Europa genom propaganda, moskébyggen och ett ständigt malande om hur fredlig det terrorbesudlade islam är, höll sannolikt på att göra i byxan då Islamiska staten utropades.
Islams rätta värdegrund visades för världen då.

 

Då kom de fiffiga muslimska ledarna på den fiffiga lösningen att säga att det inte är islams anhängare som begår terrorbrott i Allahs namn då islams anhängare begår terrorbrott i Allahs namn.

De påstår det bara är en liten klick IS-fanatiker som är terrorister i Allahs namn.
Det märkliga är att islams terrorismen funnits 1400 år, IS har bara funnits några år.

 

Iran var ett bildat och mer fritt land innan islam tog makten genom islamiska “revolutionen” 1979. Islamiska staten fanns inte 1979.

★ 1993 exploderade en lastbil fylld med sprängmedel i det underjordiska garaget under World Trade Centers (WTC) norra torn, utplacerad av muslimska terrorister.  Sex människor dödades och tusentals skadades i attentatet. Islamiska staten fanns inte 1993.
★ 2001 flögs två trafikplan in i WTC, omkring 3.000 människor omkom då muslimska terrorister utförde dåden. Islamiska staten fanns inte 2001.
★ 2005 stod i Aftonbladet om att islams anhängare i världens mest brutala nätverk styrdes från Sverige. Islamiska staten fanns inte 2005.
★ 2010 sprängde sig en muslimsk självmordsbombare i Stockholm. Islamiska staten fanns inte 2010.

Men islam fanns. Islam har funnits i 1400 år, och islam har inte ändrats under den tiden.

 

De faktaresistenta stollarna (ofta vänsterfolk) har gått på lögnen om islam och IS, på Göteborgs statsteater visas t.o.m. en pjäs för att vi ska lära oss att förstå islams terrorister, ur artikeln:

– ”Syftet är att förmänskliga terroristen om man säger så. För att om vi inte vågar göra det, då avhumaniserar vi den här personen på samma sätt som dom avhumaniserar sina offer”.

Det vore bättre att ärligt berätta om islam, men sätts en faktabaserad pjäs om islams självutnämnde profet Muhammed upp blir resultatet sannolikt mer explosionsartat än knallsuccé.

 

Ett av islams offer ligger ett år efter islams explosiva terrordåd i Bryssel fortfarande på sjukhus, ur artikeln:

– ”Allt blev svart och jag kände en frän, bränd lukt. Folk låg utspridda på golvet, några av dem brann. Jag minns att jag låg och väntade länge och tänkte ”jag dör, jag dör. Jag tänker ibland att det hade varit bättre om jag dött på flygplatsen, ingen ska behöva lida så här mycket”.

”Fredens religion” predikade, människor dog.

 

Innan nazismen och kommunismen visade sitt rätta ansikte accepterade människor de diktatoriska ideologierna. 
I takt med att socialismens våld och förtryck ökade och blev synligt minskade acceptansen för socialismen.
Tänk om människor sett socialismen som den är innan den fick växa.

 

Det finns ett enda sätt att vinna över islam och dess månghundraåriga terror: att sakligt berätta för människor vad islam är. 
Ägna gärna ett par timmar åt att läsa om islam i Facebookforumet ”Vad islam verkligen är”.

https://www.facebook.com/groups/662138050578879/?fref=ts

Vi ska inte låta förtrycket växa i Europa den här gången. .

 

Eftersom islams anhängare och vänstern inte verkar vilja att vi ska lära oss vad islam verkligen är, bör vi ana att det finns mer än en hund begraven här.

Vi måste ta ställning nu. För eller mot islam?

2 reaktioner till “Islam, nazismen eller kommunismen: vi ska inte låta det hända igen. 

Kommentarsfältet är stängt.