Islam · Okategoriserade · Samhällsfrågor · Värdegrundsdiktatur

Fortsätter den svenska stolligheten galoppera behöver vi snart Muhammeds kameler för att ta oss fram.

Soppatorsk.jpg
Idag har vi sommartid igen.
 
Snart är det turistsäsong och svensk turistnäring förväntar sig att människor med pengar på fickan kommer till vårt Sverige för att berika oss.
 
Det kan finnas ett litet problem: att det inte finns boenden åt alla som vill komma som turist och göra av med sina pengar.
 
 
 
För fyra år sedan trodde FN-organet UNWTO att Sverige skulle öka sina intäkter på internationell turism, ur artikeln (1):
 
“Den årliga intäkten av turism till landet är ca 100 miljarder kronor. Enligt branschens optimistika framtidsprognos räknar man med att intäkten från utländsk turism år 2020 ska uppgå till 200 miljarder kronor”.
 
Sedan dess har ”våra hjärtan öppnats” ännu mer av de svenska politikerna, det har kommit ännu fler människor som gör av med VÅRA pengar.
 
 
 
Ett av resultaten av den skattefinansierade invandringen är att kapaciteten för att kunna ta emot turister, liksom viljan att turista i Sverige, verkat minska, ur texten:
 
”Antalet bäddnätter sjönk med drygt en halv miljon jämfört med sommaren 2015”.
 
För bara fyra år sedan trodde man att turismen i Sverige skulle öka, men kanske var det fel sorts ”turismen” som gjorde det.

 

 
Förr var våra attraktioner:
 
★ midnattsolen (den kan varken socialismens profeter eller profeten Muhammed ta ifrån oss)
 
★ lösgående älgar (de kanske ligger i riskzonen för halalslakt eller utsvultna svenska pensionärer snart?)
 
★ allemansrätt (en rätt som verkat gälla mer för ett “resande folk” än alla).
 
Numera verkar det som att Sverige är ett sorts “äventyrsland” med skottlossningar, ”vackra svenska flicka” att tafsa på, brinnande bilar och risk för att attackeras.
 
 
 
Åker man t.ex. som det australiensiska tv-teamet gjorde förra året in med kamera i Rinkeby riskerar man att stenas.
 
Numera behöver vi inte ens resa till det islamstyrda Mellanöstern eller Somalia för att uppleva islams samhällskultur, vi kan ta en dagstur till Rinkeby, Malmös Rosengård eller Göteborgs Bergssjön.
 
Istället för betalande turister verkar det vara en bidragberoende värdegrund som kommer till Sverige.
 
 
 
 
“I vissa kommuner blir det inga hotellbäddar alls. Till exempel väntas det stora besöksmålet Astrid Lindgrens värld stå utan kvalitetslogi när både pensionat och vandrarhem fortsätter att vara asylanläggningar i sommar”.
 
★ På västkusten var påverkan på sommarturismen så stor att man förra året måste inventera utbudet hos samarbetspartners i hela Västsverige för att hitta boenden åt turister.
 
★ Många turistanläggningar vars sängplatser Migrationsverket har handlat upp, kommer kanske aldrig mer tillbaka till turistnäringen.
 
 
 
Ur artikeln:
 
“Det är ju hotellen som är själva motorn i turistnäringen. Faller de bort, faller också andra turistintäkter bort”.
 
Den skattefinansierade invandringen är som att suga ur den bensin som finns kvar i tanken för att sedan fylla tanken med den bensinen och tro det blivit fler liter än vad man slangat ur.
 
Vad stollarna gör för att öka antalet liter är att blanda bensinen med vatten (”mångkultur”), med resultat att motorn stannar.
 
 
 
Ska den svenska stolligheten fortsätta råda kommer vi behöva Göteborgs kameler för att likt islams profet Muhmmed ta oss fram.
 
Sverige är på väg att få soppatorsk.
Annonser