Expo · Samhällsfrågor

Motsatsen till sanning är Expo. 

Motsättningarna i Sverige växer fortare än en ekologisk böld i miljöpartisters bak. 
Ett exempel är polismyndigheten som haft vad som kallas “våldsmonopol”.
Numera har socialisterna släppt idén om statens monopol, de rödgrönas version av marknadskrafter råder: brottslingarna har grövre vapen och skjuter mer än polisen.

Polisen är till för att gripa brottslingar, skydda människor och upprätthålla lag och ordning, därför är de utrustade med kommunikationmöjligheter, vapen och fordon. 
På grund av polisledningens omorganisationer blir det allt svårare för poliser att rycka ut, i Hässleholm hade de för ett år sedan en enda polisbil kvar som polisen ska samsas om.
Vi kan tänka oss svårigheten att samtidigt åt flera håll rycka ut efter att polisledningen ryckt in.

Resultatet av fordons- och personalbrist är att poliserna inte kan utföra sina uppdrag, i den ett år gamla artikeln kan vi läsa:

“Han ger exempel på en situation som kan uppstå i den nuvarande organisationen: När polisen kommer till en brottsplats där de misstänker att gärningsmän finns kvar kallas på hundpatrull. Poliser på plats ska bilda en så kallad säck runt platsen i vilken polis med hund ska spåra. –”Hur ska vi bilda säck på två man?”

De får allt knata på rysligt fort om de ska lyckas bilda säck, Sveriges poliser kommer bli de snabbaste i världen.
Det är en kraftig motsättning mot de tröga, långsamma politiker och polischefer vi har.

Sommaren 2014 var motsättningarna mycket stora i Landskrona, en ensam polisman var hotad av en mångkulturell berikande mobb. 
Närpolischefen hade lösningen på det lilla bekymret, ur artikeln:

“Ibland behöver poliserna inte ens kliva ur bilen, anser närpolischefen. –”Det finns fler sätt att komma åt brott. Man kan identifiera sittande i bilen och skriva anmälan hemma på stationen”.

En intressant lösning, men ska polismän sitta i taxibil? Det saknas ju polisbilar.

Motsättningarna mellan verkligheten och vänstermedias faktaresistenta rapportering beror på de faktaresistentas egenritade verklighetskarta, medias folk lyssnar på extremister.  
★ En del av medias medarbetare är knutna till vänsterextrema Expo.
★ Expressen har samarbetat med den vänsterextrema och kriminella Reseachgruppen, där medlemmar hör till den våldsbejakande vänsterextremistiska organisationen AFA.
★ I Expressen fick Expos förra styrelsemedlem Mona Sahlin härja fritt och kalla oroliga äldre kvinnor för ”nazistiska män”.

En gåta i sann Sovjetkommunistisk galghumoranda:

Vad är motsatsen till sanningen? Svar: Expo.
Bilden är gjord av Ingela och hämtad ur boken jag skrev under pseudonymen “Sven Cavring”.