Islam

Islam, peace eller våld?

Om folket i världen redan under trettiotalet vetat vad nazismen är, hade andra världskriget förmodligen inte brutit ut.
Istället åkte Englands premiärminister Chamberlain 1938 till Tyskland och pratade med Hitler, Chamberlain återvände till England och sade ”Peace for our time”. 
Ett år senare startade världskriget.

Det första stora terrordådet  riktad mot folket i Sverige under modern tid var islams julbomb i Stockholm 2010.
2017 mördade en av islams anhängare fyra människor i Stockholm.
På grund av det senaste terrordådet manifesterar godhetsknarkarna i Sverige för kärlek. Det är som att tända levande ljus i sin gran medan det synbart brinner hos grannen. 

Allt fler begriper att terrorismen flyttat in i Sverige och att grunden för den terrorn är islam. 
Efter terrordåden i Frankrike och Belgien sades att misstänkta terrorister hade kopplingar till Sverige, ur artikeln:
“På kort tid har misstänkta terrorister med koppling till Sverige gripits efter att ha varit inblandade i terrordåden i Paris och Bryssel. Terrorforskaren Magnus Ranstorp säger att ännu fler personer med svenskkoppling kan dyka upp i utredningarna”.
Peace for our time?

Tendensen är tydlig: “svenska” terrorister blir allt fler i Sverige och världen, några exempel:
 ★  2012 greps den “svenske” libanesiske terroristen Atris Hussein i Thailand, ur artiklarma:
“Enligt Thailand har den misstänkte band till Hezbollah, den shiamuslimska islamistgruppen i Libanon som backas upp av Syrien och Iran. Gruppen är med på USA och EU:s terrorlistor”. 
 ★  2012 dömdes ett antal “svenska” terrorister för att ha 2010 ha planerat ett bombdåd mot danska tidningen Jyllandsposten. Jyllandspostens “brott”: de publicerade teckningar på islams profet Muhammed.
★ 2012 greps en “svensk” terrorist på Cypern, han planerade att spränga israeler i luften. Den “svenske” terroristen arbetade för den antiisraeliska shiamuslimska organisationen Hizbollahs räkning. 
★ Januari i år: Cypen igen, två “svenska” terrorister greps. De har varit kända sedan 2005 och ÖPPET visat sina terroristsympatier!!
★ I februari i år föll domen mot en 17-åriga svensk flicka som greps i Österrike, hon var på väg till den sunnimuslimska organisationen Islamiska staten. I flickans mobiltelefon fanns hyllningar till massmorden i Paris.
Vi behöver inte vara terrorforskare för att begripa att ännu fler “svenskar” kommer dyka upp i islamistiska terroraktioner. 

 

Tecknen finns på hur islam påverkar allt fler i Sverige att bli terrorister, det har t.o.m. suttit en “svensk” terrorist i svensk TV:s Uppdrag granskning och berättat om sin verksamhet!
Mikael Skråmo deltog redan år 2009 i SVT:s ”Debatt”, under vinjetten ”Hetsjakt på muslimer”, ur artikeln:
–”Den här skräcken som finns i Schweiz mot minaret… minoriteter… eeh eller vad heter det? Minareter. Den här skräcken bildar på okunskap i islam, säger Michael Skråmo i programmet”.
Skråmo har i en video uppmanat till mord på islams fiender! Hetsjakten verkar bl.a. vara riktad mot oskyldiga på Drottninggatan i Stockholm.

Okunskapen om islam har likheter med trettiotalets okunskap om nazismen. Jag har mailat många inom media och makten, bl.a. demokratiminister Alice Bah Kuhnke och socialdemokraternas partisekreterare Carin Jämtin, med frågan om NÄR vi ska få lära oss vad islam är. Jag har fått två svar (alla floskler är borttagna): 
★  Från Bah Kuhnke: vi ska ur ett genusperspektiv få lära oss vad ISLAMOFOBI är.
★  Från Carin Jämtin: “Jag delar inte din syn på islam, utan jag tror att alla religioner är fullt förenliga med humanism och demokrati”. 
Med facit i hand kan man undra över godhetsknarkarnas begåvning. I stället för att manifestera mot islams terrorismen demonstrerar de mot fe som vill demonstrera mot våldet.
De att vi andra ska vända andra kinden till. 

Nazisternas ”Heil Hitler” har bytts mot ”Allahu akbar”.
Sveriges svar mot islams våldsbejakande extremismen är att Röda Korset öppnat en stödlinje för släktingar till islams terrorister. 
Peace for our time?

Annonser