Islam · Miljöpartiet · Värdegrundsdiktatur

Babyboom innan islams bombombom?

Vi som minns minns då den nyutnämde bostadsministern Mehmet Kaplan (miljöpartist och islamist?) for som en jojo mellan sitt hemland Turkiet och Sverige.
Kanske kollade han turkiska moské- och minaretbyggen för framtida svensk byggboom inom moskébyggnation?
Kaplan bommade att han skulle arbeta för Sveriges bästa.

Mehmet Kaplan verkar i själva verket ha arbetat för Turkiet och islam, under flera år har han haft tät kontakt med en person som i Sverige jobbar för den turkiska regimen, ur artikeln:
”Platsen är Turkiets huvudstad Ankara, speciellt utvalda personer från olika delar av världen har kallats samman. På scen står det styrande partiet AKP:s ledare Recep Tayyip Erdoğan. På fjärde stolsraden från Erdoğan sitter en svensk, han heter Rafet Candemir och är miljöpartist från Skärholmen i Stockholm. Han är utvald av den turkiska staten till att vara Sveriges representant i det råd som då precis bildats”. 
Socialisterna Stalin och Hitler hade förmodligen svenska politiker i sin tjänst, nu är det islam som representeras i svenska riksdags- och kommunhus.

I artikeln kan vi läsa:
Sedan några år tillbaka har Turkiet riktat in sig på att knyta utvandrade turkiska medborgare närmare staten. Genom att stötta dem till framgång kan de påverka andra länders inställning till Turkiet. I Sverige är det Rafet Candemir som är utsedd att jobba för Turkiet. Han gör det genom att ha mycket nära kontakt med bostadsminister Mehmet Kaplan”.
När Rafet Candemir startade upp sin verksamhet i Sverige informerade han om sitt uppdrag under ett möte i Handens moské utanför Stockholm. Bredvid honom stod Mehmet Kaplan.
En del kommer kanske att tänka på orden ”spioner”, ”infiltratörer” och ”förrädare”.

 

De två miljöpartisterna har sedan mötet i Handens moské uppträtt tillsammans ett antal gånger.

De har representerat Sverige ihop på resor utomlands, tagit emot politiker från Erdoğans parti i Sverige och gått på fina bjudningar tillsammans.
Vi som minns minns att Mehmet Kaplan blev påkommen med att sitta vid samma bord som den turkiske islamfascisten Ilhan Sentürk på en middag ordnad av Tümsiad.
Tümsiad har kopplingar till Turkiets förmodligen största sunnimuslimska ordenssällskap – Menzil-gruppen.

Då Kaplan blev påkommen med hela röven i den blandade fascistislamska syltburken var han tvungen att avgå. Vi är ju inte Turkiet. 
Turkiets president och Hitlerliknande despot, Recep Erdogan, använde Kaplans avgång som som exempel på hur västvärlden behandlar muslimer.
Frågan är hur islams anhängare vill behandla västvärlden, islams våld och terrordåd ökar märkbart i våra länder.

Den turkiske utrikesministern Mevlut Cavusoglu har sagt att ett ”heligt krig” (islam mot demokrati) snart kommer börja i Europa.
Ministern skyller på alla de som är motståndare mot islam.
Turkiets ledare verkar göra samma sak som Hitler: hitta på en orsak att starta ett krig.

I ett offentligt tal har Erdogan sagt att turkiska medborgare i Europa ska ta mer plats, ur artikeln:
”– Öppna fler företag, sätt era barn i bättre skolor, se till att era familjer bor i bättre bostadsområden, kör de bästa bilarna, bo i de vackraste husen. Skaffa inte tre, utan fem barn”.
Den turkiska moskébyggboomen kommer kanske efter den muslimska babyboomen?

Det ser ut som att Turkiets president stärker sin makt nu. Det ser ut som att Turkiets president har ambitionen att bli islams ledare i ett muslimskt Europa. 
Skillnaden mellan Nazityskland och det islamiska Turkiet är att nazisterna använde stridsvagnar för att invadera Europa, Turkiet vill använda barnvagnar.

Resultatet blir detsamma: demokrati och frihet är överkörda. 

Annonser