Islam

Är en ideologis klädsel avslöjande? 

Islams anhängare arbetar för högtryck för att islams regler och traditioner ska införas i Sverige. 
En av dem är Soumaya, som tar islam på stort allvar.
Soumaya verkar anse att islam är större än svensk samhällskultur, svensk jämlikhet, demokrati och svenska traditioner. Allahu akbar.

Soumaya vill bada med kläderna på (burkini) i offentliga skattebekostade badhus, som anledning anger hon att hennes gud sagt hon ska göra det. 
Därmed vill Soumaya bryta mot den svenska lagen om religionsfrihet.
En lokalpolitiker vill förbjuda det lagbrottet. Då åker inte bara burkinin på Soumaya, hon tar på sig hela garderoben med offerkoftor.

Offerkoftan visar sig tydligt i en artikel där Soumaya säger att hon nu är rädd att hon ska behöva fly från Sverige. 
Soumaya är därmed i sällskap med många ickemuslimer som till Sverige flytt undan islam och som i takt med att islam växer i Sverige är rädda att de åter måste fly undan islam.
Malmös judar var tvungna att skyddas av automatvapenbeväpnad polis för inte länge sedan. Allahu akbar?

Soumaya säger att det inte är problem att vara muslim i Sverige idag, men när det sker hemska terrordåd som det i Stockholm så tror många svenskar att alla muslimer är terrorister, ur artikeln:
– ”Jag är rädd för att det kommer bli svårt att vara muslim i Sverige och att jag måste fly till ett annat land”.
Vart ska Soumaya fly? Saudiarabien eller Iran är mina stalltips, garderat med Syrien, Pakistan, Islamiska staten, Irak och Afghanistan.

När hemska terrordåd utförs i Allahs namn är det självklart att islams ideologi anses vara våldsbejakande och livsfarlig. Ett axplock av islams terror i västvärlden:
☆  Islams anhängare flög 2001 in trafikflygplan i WTC. 3000 människor mördades.

☆ 2005 mördades över 38 människor i London då bomber detonerade i tunnelbanan.
☆ I Paris sköts år 2015 över 100 människor kallblodigt  ihjäl vid två av islams terroristdåd.
☆ I Bryssel mördades 2016 minst 34 människor då islams terrorister utlöste bomber på flygplatsen och i tunnelbanan.
☆ I Nice mördades 2016 över 80 människor då en Allah-troende terrorist med lastbil körde in i folkmassor.
☆ För två veckor sedan mördades 4 människor i Stockholm i en terrorattack, mordvapnet var lastbil.
☆ Senast i torsdags sköts franska polismän ner i Paris.
Den röda tråden är islam.

Soumaya följer islams regler. Inom islam finns traditioner som barnen föds in i, för dem är det självklart att följa islams regler, traditioner och lagar (sharia), ur artikeln:
–”Jag har haft slöja sedan jag var nio eller tio år gammal, och det var ingen som tvingade mig till det då. Min mamma hade slöja och jag ville likna henne, det var därför, berättar hon”.
Soumaya har ”valt själv”, med stöd av islams regler, traditioner och sin mamma. Soumaya är omedvetet påverkad, liksom tyska barn under 30-talet  omedvetet påverkades att bli nazister.

För Soumaya är islams traditioner viktigare än vår demokrati, ur artikeln:
”Det kanske blir som i Frankrike där det är förbjudet att ha slöja i skolan, men jag kommer aldrig att ta av mig slöjan, slår hon fast”.
Under Hitlertysklands sista tid fanns nazistiska fanatiker som inte gav sig. Många av dem var mycket unga.

Vi måste lära oss att islam inte enbart är religion, islam är också ideologi (idéerna om hur ett samhälle ska organiseras och styras) och samhällskultur (resultatet av ideologin). 
Inom samhällskulturen finns traditionerna, en av dem är att muslimska kvinnor (som inte får våldtas) ska bära slöja.
Frågan är hur kvinnor utan slöja behandlas.

Upprinnelsen till traditionen med slöja är från islams profet Muhammeds tid, då Muhammed och hans män tog flickor och kvinnor från ickemuslimska byar som krigsbyte att använda som sexslavar (vilket är tillåtet enligt islams skrifter, det är vad Islamiska staten gör nu).
Ett problem var att männen ibland råkade förgripa sig på muslimska kvinnor, det var inte lätt att se skillnad på dem och sexslavarna. Lösningen blev att de muslimska (ärbara) kvinnorna fick bära slöja.
En muslimsk man våldtar inte en slöjförsedd (främmande) kvinna.

Artikeln om Soumaya avslutas med:
”De som motsätter sig att vi har slöja eller burkini verkar vara så rädda. Jag tror att de är rädda för att vi ska ta över Sverige. Men det bygger på missförstånd, om vi hade umgåtts mer så hade de förstått att majoriteten av muslimerna inte vill ta över Sverige, tror hon”.
Ordet islam betyder ”underkastelse”, ordet muslin betyder ”den som underkastar sig”.
Enligt islam ska vi alla underkasta oss islam, antingen som muslim eller som straffbeskattad andra klassens människa. Alternativet är döden.

Om slöjan symboliserar islam, och islam innebär förtryck och diktatur, är det logiskt att människor i demokratier är rädda för att islam ska få mer makt och att slöjan som representerar den ideologin ses som en symbol för förtryck och diktatur.
För att ta en liknelse: vem vill se en ockupationsmakts uniformer på gatorna?

 

Annonser