Expo · Islam · Konspirationsteoretiker · Samhällsfrågor · Värdegrundsdiktatur

Konspirationsteori eller sanning? Sannolikt händer det som hänt igen. 

Det verkar bli allt mer vanligt att påstå att det som hänt inte hänt. 
Det blir allt mer vanligt att påstå att det som händer beror på annat än det det beror på då det händer. 
Sannolikheten för att det som hänt har hänt verkar för en del vara lika liten som att sannolikheten för att det som händer beror på det som händer. 

De som kallas konspirationsteoretiker påstår bland annat att hemliga grupper konspirar för att ta makten över alla jordens människor. 
Här hittar vi begrepp och namn som Bilderberg, Kalergi, Illuminati, Frimurarna, Bonnier, Barbara Spectre, Soros och Rotschild (ibland t.o.m. utomjordiska ödlor)!
Ofta mynnar det ut i judar. 

En klurig grej i Sverige är att folk skiter på sig av rädsla att kallas antisemiter (judehatare) samtidigt som den största antisemitiska rörelse världen skådat (islam) tillåts växa så det knakar i Sverige. 
Märkligt att Expo, Expressen och Mona Sahlin stämplade äldre kvinnor som antisemiter (nazister) samtidigt som världens största antisemitiska rörelse växer så det knakar i Sverige.

Märkligt att media och Expo försöker skapa antisemitismen där antisemitismen inte finns medan Sveriges regering finansierar och stöder världens största antisemitiska rörelse (bl.a. den palestinska terrorregimen Hamas) samtidigt som den rörelsen växer så det knakar i Sverige
Märkligt att Avpixlat och en del av dess medarbetare frenetiskt måste bedyra att de inte är antisemiter (kanske för att någon av dem uttryckt att det som hänt inte hänt) medan världens största antisemitiska rörelse växer så det knakar i Sverige.
Märkligt. 

Frågan är om det är konspirationsteoretiker eller antisemiter som börjat sprida konspirationsteorierna att det som hänt inte hänt.
Verkar sannolikheten för att de hör ihop något vis sannolik?