Islam · Samhällsfrågor · Värdegrundsdiktatur

Alla(h) har samma rätt att säga nej till islam och pasta.

Islams segregering i guds (Allahs) namn blir allt mer tydlig.
Senaste exemplet är unga Aye Alhassani som på grund av Allah inte får arbeta på SAS.
Det är synd om Aye Alhassani som inte får anpassa sig till världen utanför islams samhällsordning.

Resultatet av islam är att Aye vägrar ta ett arbete på arbetsgivaren villkor, Aye vill inte avslöja sig för arbetsgivarens kunder
Enligt en färsk EU-dom har arbetsgivare rätt att neka anställda att använda iögonenfallande religiösa symboler på arbetstid.
I huvudsak kan en huvudbonad sägas vara mycket iögonfallande, ögats blick behöver inte till marken falla för att se det vi huvudduken hijab kalla. 

Hijaben är islams profet Muhammeds påfund, den infördes för att segregera flickor och kvinnor. De som bar hijab var ”ärbara” muslimska kvinnor, de som inte bar hijab var sexslavar som fick utnyttjas (våldtas).
Sett ur det perspektivet bör vi ha förståelse för att muslimska kvinnor vill bära hijab, de vill inte heller våldtas.
Kanske uppstår ett segregerande våldtäktsproblem som bara kan lösas genom att alla eller INGA kvinnor bär hijab? 

SAS har regler om enhetlig uniformsklädsel, de reglerna är samma för alla. SAS har även en policy mot religiösa symboler hos personalen, därför ombads Aye ta av sig slöjan om hon anställdes.
Aye vägrar, Aye bli KRÄNKT istället.

– ”Jag känner att det här är jättediskriminerande, säger Aye”.
Eftersom SAS regler gäller alla måste väl alla känna sig diskriminerade, eller är begreppet ”alla” bara omfattande de som om Allah tralla?

Nu är det väl dags för ytterligare en kärleksmanifestation på Sergels torg, demokratiminister Bah Kuhnke kan tala iförd tomma spagettiförpackningar och med durkslag på huvudet.
För vi ska ju inte glömma de stackars fredliga pastafarianerna, de har inte ens startat krig eller lastbilar som mördar människor.
Ändå får de inte ha durkslag på huvudet om de ska  jobba hos SAS. Det är diskriminerande.