Islam · Miljöpartiet · Okategoriserade · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Vänsterpartiet · Värdegrundsdiktatur

Vänstern, stollar, sossar och islam.

Sossar och islam
I nummer 4 av årets billiga publikation av gratistidningen Succé har Sabina McDowell skrivit en saga om SD och IS.
Om gratistidningen Succé fortsätter på det viset kommer Succé göra succé som kalkonpublikation med sagor och lögner som tradition.
Sabina McDowell kanske behöver en boost i karriären, då är SD mycket användbart.
Se bara på riks-tocken Henrik Schyffert som höll på att falla i glömska, efter att ha blivit SD-hatare är han tillbaka i rampljuset.
Fler narrar än riksnarrarna inom ”media och underhållning” verkar passa på att få draghjälp av partiet som påstås inte påverka.
En av de som nyligen startat ett nytt litet parti hakade kvickt på sagotrenden i Succé.
Den blivande partipampen verkar vilja fånga SD-väljare genom att ibland publicera långa haranger där SD på något vis ska förminskas och förlöjligas.
En person bemötte en av harangerna med att SD kan nå 30 % i opininsmätningarna redan i år. Den blivande partiledarpampen svarade:
”Det kan hända om IS bestämmer sig för att bli valarbetare för SD”.
Man kan undra om McDowell, Schyffert och partiledarpampen dricker ur samma flaska.
Sabina McDowell och den blivande partiledarpampen kanske vet mer om SD än SD:s ledare själva gör, men sannolikheten för att SD bjudit in Islamiska staten att dela ut SD:s flygblad är liten.
Sannolikheten är istället stor för att islams anhängare delar ut flygblad för socialdemokraterna, miljöpartiet och vänsterpartiet, i de partierna finns ju redan islams anhängare.
En av dem talade t.o.m. för vänsterpartiet under årets första-majdemonstration!
I takt med att nuvarande regering (med kommunisternas och alliansens samtycke) låter allt fler från islamkontrollerade och styrda områden komma till Sverige och motsättningarna ökar, kommer SD (det enda riksdagsparti som inte står bakom detta) att öka.
McDowell och en del partiledarpampar ser inte det uppenbara, istället väljer de att blunda för det som för demokratin är en fara.
Det är inte IS som är grunden till den nuvarande terrorn i Europa, det är islam. Det är dags för folket i Sverige att se vilka riksdagspartier som samarbetar med islam.

 

Annonser