Islam · Miljöpartiet · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Värdegrundsdiktatur

Om mångkultur är mångfald är väl monokultur enfald?


Nu börjar den svenska månghundraåriga mångkulturens förfall falla på plats i fallande ordning.
De faktaresistenta begriper i vanlig ordning inget (de finns företrädesvis inom vänster- miljö- och socialdemokratiska arbetarpartiet).
Vanliga knegande svennar har begripit mer än dem.

Inom media stretar medarbetarna emot verkligheten med vässade näbbar och klor, men nu har en del börjat skriva om det som faktiskt sker i vårt land: demokratin är på väg att raseras.
I Göteborgsposten har Adam Cwejman skrivit en ledare om demokratins förfall i takt med att en diktatorisk ideologi tillåts växa.
Om fler ledare liknande ledaren i GP skrivs, kommer de antidemokratiska rörelserna ledas ut i ljuset och spricka likt trollen gör i sagornas värld.


Adam Cwejman skrev:
”Vill man förstå var det började bör man ta en titt på en av Socialdemokraternas fem sidoorganisationer, Socialdemokrater för tro och solidaritet. 


År 1999 skrev organisationen, som då hette Broderskapsrörelsen, ett dokument tillsammans med Sveriges Muslimska Råd (SMR). 


Dokumentet skrevs när sharialagsförespråkaren Mahmoud Aldebe (som kandiderat på en Centerpartistisk lista) ledde SMR”.
Men det har kanske inte med islam att göra, det som har med islam att göra?

Adam Cwejman skrev även:
”Svenska riksdagspartier har inte varit föremål för någon islamistisk infiltration eller entrism på trotskistiskt (kommunistiskt) manér. Det är partierna själva som med välvillig naivitet lyft företrädare i tron om att de gjort något för den omhuldade mångfalden (och sina röstsiffror). 
Tro och solidaritet var kanske de som tydligast stod för den här linjen medan Miljöpartiet hårdast fallit för dess grepp”.
Vad de rödgröna faktiskt gjort är att bana väg för enfald och diktatur, istället för mångfald och demokrati.

Partiernas röstfiske bland islamister (så kallas de som vill ha islams samhällordning och regler i vårt land) har skadat den svenska demokratin.
Mångfalden dör, den under slöjan samlade enfalden tågar in i Sverige.

För visst är det så att när en diktatorisk ideologi råder kan inte annat än enfald väntas.

Annonser