Islam · Miljöpartiet · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Värdegrundsdiktatur

Saluterar Sveriges regering salafismen?


Vår framtid är ljus.
Det vill säga om vi konverterar till islam, arbetar tills vi är 70 (då vi sätts på fattigdomens gödselstack) och håller tyst då vi ser hur konventionerna om barns- och mänskliga rättigheter bryts.
Vill vi leva i demokrati och frihet, få en hygglig pension vid rimlig ålder och veta att gamla föräldrar, ungar och barnbarn är trygga ser det mörkare ut. 

IS-tidens mörker föll ytterligare då vår oupplysta stolleregering fattade beslut om att id-kontrollerna vid gränsen mot Danmark skulle upphöra.
Motiveringen var att antalet asylsökande minskat (sedan id-kontrollerna infördes). Sedan id-kontrollerna togs bort i torsdags har den skattebekostade invandringen ökat igen. 
Sherlock Holmes ickeexisterande lillebror hade sett sambandet.

De som nu ”flyr” från Danmark (där inga väpnade konflikter pågår) flyr från demokrati och frihet.
De flyr till Sverige vars regering är öppet proislamsk och verkar vara antisemitisk (judehat á la nazismen).
Man kan undra om det egentligen är flyktingar eller en bidragssugen beslöjad invasionsstyrka som väljer att resa från det fredliga Danmark till det våldtagna Sverige.

Den enklaste vägen från Danmark in i Sverige är via Öresundsbron, en kort tågresa som leder rätt in i Malmö stad. 
För två år sedan var nära en fjärdedel av Malmös invånare muslimer. I Malmö (som ligger en kort tågresa från Köpenhamn) öppnas Skandinaviens största salafistmoské.  
Sherlock Holmes ickeexisterande lillebror hade anat ett samband.

Islams mål är en global islamisk stat (ett nytt kalifat), hot, våld och propaganda är verktygen som används för att nå målet (precis som kommunismen och nazismen gjorde). 
Salafister (wahhabister) är bland de hårdare islamanhängarna, några av salafist/wahhabist-grupperna är al-Qaida, Boko Haram och Islamiska Staten (IS).
De är alla kända för hot, våld och terror.

Inom alla rörelser finns mer eller mindre övertygade följare, då nazismen härjade som mest i Europa fanns de tysta (”moderata”?) nazisterna. De märktes inte men de gav nazismen sitt tysta stöd. 
De som märktes var bland annat lägervakterna i Auschwits och de fanatiska SS-trupperna. 
Att en salafistmoské (som rymmer 2000 personer) slår upp portarna i Malmö är som att nazistiska SS skulle öppnat en stor utbildnings-, propaganda- och möteslokal i Malmö.

Då id-kontrollerna togs bort i torsdags förenklades inresan för ”papperslösa” eller med falska pass försedda våldsbejakande profetföljare. Resultat: fler ”flyktingar” kom från Danmark. 
Nu kan id-kontrollerna införas igen, ur artikeln:
”De id-kontroller som togs bort i Kastrup och Helsingör i torsdags kan komma att återinföras, skriver Sydsvenskan. Anledningen är att antalet flyktingar som tagit sig till Sverige har ökat kraftigt sedan dess”.
Snart vet väl inte världen vad som gäller gällande Sverige. 

Sveriges regering verkar inte veta om de har skitit eller om de ska skita.

Annonser