Islam · Media · Samhällsfrågor · Värdegrundsdiktatur

Offerkoftor och slöjor klär våldet i fredens namn.

När vänsterns väsnande värstingar förlorar debatter tar de på sig offerkoftan: ”det é synd om mig, du é dummast i vääääjden”. 
De vill ge motståndarna dåligt samvete för att motståndarna har rätt.
De som inte är tillräckligt bra för att vinna i löpning sätter krokben för motståndarna istället.

Samma krokbensteknik används av islams Allahlkolister, efter dådet på Drottninggatan i Stockholm (då fem människor mördades av en lastbilsburen Allahlkolist), gick några muslimska kvinnor på självförsvarskurs, ur artikeln:
”Terrordådet på Drottningsgatan har lett till att fler muslimska kvinnor med slöja känner oro för att utsättas för hot, våld eller trakasserier på stan. En del av dem har tagit saken i egna händer och gått på självförsvarskurs. – Det handlar om att stärka sitt självförtroende”.
Är det kurser i ”våga möta lastbilar” som hålls?

Att just slöjbeklädda kvinnor säger sig vara tvungna att gå självförsvarskurser är mer sannolikt en PR-kupp än faktiskt behov, i vårt land verkar ju mest obeslöjade kvinnor och flickor råka ut för överfall, misshandel och gruppvåldtäkter.
I Sverige vågar sig varannan kvinna inte ut på kvällarna längre enligt Länsförsäkringar!
Hur många slöjbeklädda kvinnor som körts över med lastbil i Nice, Berlin och Stockholm kan man ju fundera över en stund. 

Då en ung Allahlkolist i Köpenhamn mördat en annan ung man (jude) som bevakade en synagoga, knatade offerkoftefolket runt en synagoga i Sverige respektive Norge för att visa hur fredlig ”fredens” religion är. 
I Norge var det mest socialister som knatade, i Sverige var det hela nio stycken
Wow. Fredligt.

I Danmark knatas och tjatas det mindre numera, danskarna har ledsnat på det 1400 år gamla profetiska judehatet. Nu polisanmäls en imam som predikat att judarna ska mördas, ur artikeln:
– ”Domedagen kommer inte förrän muslimerna bekämpar judarna och dödar dem, säger imam Mundhir Abdallah från talarstolen i Al-Faruq-moskén i Köpenhamn. Predikan där imamen citerar en antisemitisk muslimsk hadith publicerades på internet”.
Haditherna beskriver islams självutnämde profet Muhammeds ord och gärningar, de som varje muslim ska följa.
Wow. Fredligt.

Allahlkolister tar gärna på sig offerkoftan de luxe då andra mördats och skadats i Allahs namn, det är plötsligt synd om Allahlkolisterna istället.
Media fotograferar och lägger ut. Våldet fortsätter. Wow. Fredligt. Peace.

Annonser