Centerpartiet · IRM · Islam · Samhällsfrågor · Sverigedemokraterna · Värdegrundsdiktatur

Centerpartiets härdsmälta utan kärnkraft.  


Ordspråket säger att kaka söker maka, och nu har några av kakmonstren hittat varandra.
Den här gången är det Simon Andersson på stollesajten IRM (Inte riktigt monterade…) och Frans Sporsén, migration- och integrationspolitisk talesperson för Centerpartiets ungdomsförbund, som bildligt talat gift sig. 
De har tillsammans i en mix, utfört vänsterns vanliga trix.

De gör som gamla tiders illusionister, viftar med ena handen för att avleda uppmärksamheten från andra handen som smusslar fram kaninen ur hatten.
I den gamla nazistblaskan Aftonbladet har de två herrarna lyckats trolla fram en hel del kaniner som t.ex. ”nazister” och ”jihadister” och kopplat dessa skutt till Sverigedemokraterna. 
I sin åsiktsförklaring vill stollarna göra SD ansvariga för det som SD motarbetar. Ett illusionstrick värdigt Joe Labero. 

De två illusionisterna börjar sitt utspel med, ur artikeln:
”Ni spelar IS-terrorn i händerna, Åkesson, Sverigedemokraterna har blivit en katalysator för jihadismen”.
Det saknas kunskap hos författarna, SD har funnits i Sveriges riksdag sedan 2010 men islams doktrin och jihadismen har orsakat många människors död under 1400 år.
Islams katalysator heter demokrati. När demokratin är död är islams förtryck totalt. 

I slutet av artikeln är härdsmältan i författarnas retorik uppenbar, de skriver:
”Men är inte i själva verket SD:s ideologiska preferenser och polariserande retorik en stor faktor till att det, enligt Säpo idag, befinner sig tusentals islamistiska extremister i Sverige?”.
Nu ska vi se: SD är det ENDA riksdagsparti som varnat för islams våldsamma del, men illusionisterna vill få det till att de som varnat för det de varnat för är de som orsakat det de varnat för.
Illusionisterna Andersson/Sporsén har kaniner i hatten och tomtar på loftet. 

Ett av de partier som medverkat till att islams mördare finns i Sverige är Centerpartiet. Ett annat parti som i ännu större grad medverkat till det är Morotspillarna (Mp).
Centerpartiets ungdomsförbunds migration- och integrationspolitiska talesperson har tillsammans med IRM undertecknat åsiktsartikeln.
Centerpartiet har uppenbart tagit upp morotspillarnas tappade mantel och hamnat i dåligt sällskap.

Att skylla SD för det som alliansen och de rödgröna åstadkommit, är som att skylla den gruppvåldtagna flickan för våldtäkten. 
Den författande illusionisten som titulerar sig ”researcher” bör börja researcha på riktigt istället för att göra en nazistisk Goebbels.  

Annonser