Islam · Samhällsfrågor · Socialismen · Vänsterpartiet · Värdegrundsdiktatur

Bokbål. Så började det i Tyskland under trettiotalet. 


Det har bokstavligt talat hettat till i debatten om den svenska litterära kulturskatten!
I en av Sveriges mest ”mångfaldsberikade” kommuner, Botkyrka, har biblioteken tagit bort utgåvor av Astrid Lindgrens ”Pippi i Söderhavet”.
Enligt det mångkulturella Botkyrka kommun är orsaken till det mångkulturella bokbålet ”föråldrade uttryck som kan uppfattas som rasistiska”. 
Är det ”Söderhavet” de menar?

Bibliotek Botkyrka har istället köpt in den nya utgåvan av boken där, citat ”de föråldrade uttrycken har bytts ut mot mer samtida”, slut citat. 
Hur kommer anhängare av fredens religion reagera om biblioteken i Botkyrka eldar upp alla exemplar av koranen där det förekommer föråldrade uttryck som kan uppfattas som rasistiska?
En annan intressant fråga är var de ska få fatt i de nya arabisktextade utgåvorna av boken där, citat ”de föråldrade uttrycken har bytts ut mot mer samtida”.

Bör kanske frågan tas upp om vilka utgåvor moskéerna i Sverige använder sig av?
I Botkyrka kommun finns Fittja moské, som blev historisk med det första böneutropet från moské i Sverige. Ett kort reportage gjordes av Chang Frick:

I Botkyrka Allahu akbar, men Astrid Lindgren är inte kvar. 

I reportaget om böneutropet sägs att:
☆ sharia är demokrati (vilket vår utrikesminister borde grunna på en stund) och att
☆ kopplingar till det terroriststämplade Muslimska brödraskapet inte spelar någon roll. 
Muslimska brödraskapet stod bakom attacker i Egypten som ledde till att flera kristna miste livet – bland andra en tonårsflicka som sköts på väg från en bibelklass i Kairo.

I Egypten och Islamiska staten har byggnader som representerar islams motpol bränts ner och raserats av anhängare till ”fredens religion”. 
I Sverige bränns eller flyttas böcker. 
Citat Arnstad: ”Det var så det började i Tyskland under trettiotalet”. 

Vi som minns minns då den vänsterskruvade jättekepsen Berhang Miri år 2012 ville kasta ut seriealbumen om Tintin från barnavdelningen på Stockholms kulturhus. 
Orsaken: enligt vänsterkepsen är de rasistiska. 
I Sverige verkar det som inte passar de som inte gillar det som Sverige byggts på (demokrati, tolerans, öppenhet och frihet) vara rasistiskt. 

Peter Kadhammar skrev i Aftonbladet om Berhang Miri och hysterin att rensa ut svensk litteraturkultur, ur artikeln:
”Viktor Rydberg? Det räcker med att nämna fördomsfullheten mot romer i ”Singoalla”.
Ska böcker av Viktor Rydberg brännas på förtryckets bokbål? 

Kadhammars artikel avslutas med:
”I Sverige är den kränkte kung och den välmenande idioten hans rådgivare”.
Tänk så många kränkta flickor, rånoffer och fattigpensionärer i Sverige som borde vara kungar istället för den vänstermånglande mångkulturens offer.

Om stolligheterna fortsätter backar vi in i framtiden, allt som av den välmenande idiotins rådgivare ses som fel kommer i värsta fall av det statliga public-service-bolagen. Vill de ha vänstertrafiken tillbaka? 
Köpes: DVD-filmer med Åsa-Nisse och böcker med ”Pippi i Söderhavet”.

Annonser