politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Socialismen · Värdegrundsdiktatur

Den gamla visan med socialismens nya skattefinansierade ”jobb” till ”nyanlända” måste väl sjunga på sista versen? 


Den gamla visan med socialismens nya skattefinansierade ”jobb” till ”nyanlända” måste väl sjunga på sista versen?  

Lösningen är enkel: slopa bidragen till ”nyanlända” så kommer arbetslusten falla på fortare än en magsjuk kamel travar i öknen. 

Det är skandalöst att inget görs för att rätta till problemen regeringen skapat, och skandalerna duggar tätare än ett sommarregn denna duggregniga sommar.
En av dem är att en svensk myndighet medvetet har skickat hemliga informationer till ett annat land
Det är inte ett dugg kul. 
Med de alltmer uppenbara idioter vi har i riksdagshus och myndigheter behöver inga främmande makter spioner eller arméer för att krossa Sverige. 
Våldtäktsmän, bilbrännare och skjutglada behöver inte heller anstränga sig för att begå brott utan straff, i vart fall inte i Dalsland. Denna skandalregniga sommar bevakar EN (1!) enda polisbil hela Dalsland!
Bra jobbat, rikspolischef Eliasson. Du kan ju skicka ett knippe ”tafsainte-” armband till dalkullorna, det är så högt din polisiära kompetensnivå sträcker sig. 

En annan av de större stollarna bland superstollarna är kamrat kommunist arbetmarknadsministern.
☆ Hon arbetar febrilt
☆  med att hitta på fler improduktiva metoder 
☆ för att dölja de allt fler ickearbetande ”nyanlända”
☆ som nu och för länge sedan anlände. 
En metod är de nya ”extratjänsterna” som sedan december ska erbjudas ”nyanlända”

Tjänsterna är konstruerade hittepåjobb utan behov men som ger full lön (vilken betalas av oss skattebetalare igen). Extratjänsterna finns inom den offentliga sektorn. 
I den sektorn kan vem som helst lulla runt hur som helst utan krav på arbete om arbetet är ”extratjänst” Ordet ”extratjänst” legitimiserar lullandet. 
Legitimiserad lullare istället för legitimiserad läkare. 

Eftersom det spruckit med ”extratjänster” inom den offentliga sektorn öppnas det upp för extratjänster inom kultursektorn och ideella föreningar, bland annat inom idrottsrörelsen.
Ska ”nyanlända” extratjänstgöra med att putsa bandybollar då? 

Eller jaga flickor på badhus och toaletter?

Sanningen är att kamrat arbetsmarknadsministern och myndigheten Arbetsförmedlingen gör vad de kan för att placera ut ”nyanlända” som näringslivet inte vill anställa p.g.a. brist på kompetens, språkkunskaper och kanske arbetsvilja.  
Därför försöker de få offentlig sektor att ta emot dem som offentlig sektor inte heller vill ta emot, inte ens det socialistiska ”vi tvingar-systemet” har fungerat.   
Därför har kamrat kommunist givit ”Delegationen för unga och nyanlända” ett utvidgat uppdrag att stärka samarbetet mellan kommun och arbetsförmedling. 
Jojo, den berömde ”någon annan” ska ordna biffen igen. 

Kamrat kommunist hoppas att ”Delegationen för unga och nyanlända” kommer stärka samarbetet mellan kommun och arbetsförmedling, det är hennes nyckel som krävs för att få upp tempot.
Lösningen är enkel för att få upp tempot: slopa bidragen till ”nyanlända” så kommer arbetslusten falla på fortare än en magsjuk kamel travar i öknen. 

Annonser