politik · Samhällsfrågor

Ny IS-tid i Sverige?


EU har tagit fram en manual om praktiska åtgärder för att hantera IS-återvändare.
För Sveriges vidkommmande är det som att ha monteringsinstruktionen till IKEA-bokhyllan Billy men ingen bokhylla att montera. 
Ur texten:
–” Manualen handlar om vad polismyndigheten ska göra när återvändare dyker upp vid konsulatet i Turkiet och inte har några resedokument och vill ta sig hem”.
När islams passlösa IS-terrorister vill resa till Sverige bör det bara vara att ha is i magen och förpassa de passlösa till utgångspassagen. 
Vem ska förpassa dem om polismyndigheten inte har personal?

Den svenska polismyndigheten annonserar för att locka tillbaka poliser som har slutat på grund av polismyndighetens lednings inkompetenta ledning av polismyndigheten, ur artikeln:
”Arbetsmiljön är katastrof och då menar jag inte jobbet utan organisationen. – Det känns desperat av myndigheten att kraftsamla. Det är som att fiska utan krok, säger den tidigare narkotikaspanaren Jesper”.
Om trenden med inkommande islamiska ”nysvenska” terrorister och avhoppande poliser fortsätter, kommer vi kanske ha fler terrorister än poliser i framtiden. 

Sveriges poliskår går på knäna under tyngden av rikspolischef Eliassons inkompetens, han verkar vara mer intresserad av att ha ”rätt” åsikter än av att leda polismyndigheten. 
Med den rödgröna regeringen och Dan Eliasson vid makten måste folket ha mycket is i magen. 

Annonser