Okategoriserade

Svenska kyrkan har korsfäst kristendomen.

Kristus på korset
Ha S, V och Mp fått Svenska kyrkan att bli sin egen fiende?
Svenska kyrkan är som Systembolaget fast tvärtom.
★ Systembolaget gör antireklam för sina varor men säljer så det stänker.
★ Svenska kyrkans reklam för att få medlemmar ger motsatt resultat, det verkar som att kyrkans säljare inte tänker.
De skulle kanske ha färre sakrala inslag och mer nattvardsvin i kyrkorna.

I boken ”Mördar-Anders och hans vänner” startar skojare en kyrka för att få in pengar. 
För att locka besökare och få dem att ge massor av pengar i kollekthåven serveras det rejält med vin i kyrkbänkarna. Frestelsen är stor för många, de glömde vad som står i Markus 14:38:
”Vaken, och bedjen att I icke mån komma i frestelse. Anden är villig, men köttet är svagt”.
Utan att avslöja för mycket kan jag ändå säga att då bag-in-boxarna var öppnade i kyrkan blev andarna och köttet överens om att vara villiga och törstiga. Det krockades  en del bilar på kyrkans parkering efter den våta predikan. 

Det är inte så bra att fylla sina kunder, det ska bara Systembolaget, barer och pubar göra. 
Vad Svenska kyrkan fyller sina kunder med kan man undra eftersom det för Svenska kyrkan går åt skogen, allt färre vill Svenska kyrkan vara trogen.
★ Inom försäljning finns en gyllene regel: prata aldrig skit om konkurrenterna.
★ Svenska kyrkan har tagit det till en ny nivå, de säljer sin största konkurrent islams falska budskap istället för sitt eget.
Det kan vara en förklaring till kyrkans försäljning den skrala, de har missat att de ska framhålla sitt egna sakrala.

Som en motreaktion på kyrkans misslyckande startades en Facebook-grupp, ”Mitt kors”, för att visa solidaritet med förföljda kristna.
Svenska kyrkan, som säger sig vilja vända andra kinden till och gilla alla, gillar inte det och klappar till de kristnas försvarare, ur artikeln:
”Gunnar Sjöberg, kommunikationsansvarig på kyrkokansliet i Uppsala skriver på sin Facebooksida att uppmaningen att bära kors är ”uppviglande och okristligt”. Han tycker att tonen bland kristna debattörer och bloggare är ”ofräsch” och antyder att Facebookgruppen Mitt kors uppmanar till religionskrig”. 
Undrar om Gunnar legat i sakristian och pimplat nattvardsvin de senaste åren, han verkar ha missat religionskriget genom islams många angrepp mot kristna demokratier.

Svenska kyrkan är den organisation som vill  konfirmera svenska femtonåringar och hänga ett kors på dem, nu säger kyrkans kommunikationsansvariga att ”bära kors är uppviglande och okristligt”.
Det är lite festligt, men kanske vill Svenska kyrkan ha monopol på korshängningar. Kristendomens bästa säljare hängde ju där.
Svenska kyrkans ledare borde åka på kick-off till en öde ö, ta en rejäl bläcka tillsammans och fundera på när de glömde vad de säljer.

För att travestera Markus:
”Vaken, och bedjen att I mån komma till förståelse. Den svenska kyrkliga socialistislamiska anden är villig att förtrycka andra, men förståndet  är svagt”.

Den 17 september är det val till Svenska kyrkans högsta beslutande organ, Kyrkorådet.

Då kan vi rösta ut dem som får Svenska kyrkan att bli allt mindre kyrklig och allt mer islamistisk. Att rösta på SD i kyrkovalet är att rösta för demokrati och frihet.

 

Bilden är från Jeanders bildblog.

Annonser

2 thoughts on “Svenska kyrkan har korsfäst kristendomen.

  1. Jätte bra skrivet och jätte bra att du tog upp detta problem. tummen upp , Med vänlig hälsning Niza peltola

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.