Miljöpartiet · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Socialismen

Är generationsboende med hjärtstartare vår framtid? 


Vi som minns minns då den rödgröna regeringen sade de skulle utvisa 80.000 asylsökande.
Det har gått sisådär, svenska myndigheter hittar ju inte ens de som ska utvisas om de så offentligt campar på Medborgarplatsen i Stockholm. 

Det kanske är dags för svenska politiker och myndighetschefer att ta nya grepp för att lösa det de inte kan lösa, de bör kanske kolla med Facebook för att åt rätt håll migrationsströmmen fösa.
Facebook har gjort vad svenska politiker och myndigheter inte klarar av, Facebook har enligt Dagens PS hittat 330.000 unga människor i Sverige som enligt SCB inte finns här
Antingen har människor (unga vänster?) många fejkprofiler på Facebook eller så finns fler illegala invandrare i vårt land än vad politiker och myndigheter vet om. 

Om de som enligt SCB inte finns ändå finns kan man undra var de bor och hur de försörjer sig, med den politik de rödgröna för lär det bli fler bidragsberoende och brottslingar i Sverige. 
De som tvingas betala för stollepolitiken är i vanlig ordning de svaga utsatta grupperna i samhället: åldringar och sjuka. Redan 2014 kunde vi läsa att 16.000 utförsäkrade var spårlöst försvunna.
Sverige är numera landet där folket försvinner trots att vi blir fler. 

Med den utveckling (fler bidragsberoende) och avveckling (sjuk- och åldringsvård) vi ser i vårt land är kanske flergenerationsboende med hjärtstartare alternativet för överlevnad. 
Frågan är vem som ska betala kalaset.
Bilden är från Jeanders bildblogg.  

Annonser