Islam · politik · Samhällsfrågor · Värdegrundsdiktatur

Islam växer i svensk politik. Demokratin kommer dö. Walla. 

Snart kan det bli extra spännande i vårt land. 
Tack vare främst socialdemokraterna, miljöpartiet och kommunisterna i V har vi redan en spännande mångkultur i vårt land. 
Den mångkulturella utvecklingen verkar bli den svenskkulturella avvecklingen. 

Den språkkulturella utvecklingen är skojig, att vi lärt oss säga ”walla” i var och varannan mening är ju kul (walla betyder ungefär ”jag svär, det är sant”).
Att vi ”knollar din mama” är en annan intressant utveckling, det tar man kanske till när det inte finns småtjejer att tafsa på? 
Den nya mångkulturen integrerar människor i grupp, kan det vara orsaken till att gruppvåldtäkter ökat i vårt land?

Hela stadsdelar och förorter som är mångkulturaliserade är bilhandlarnas räddning, där grillas det bilar som det grillas korv en svensk sommardag.
Vi kutryggiga inavlade bonnläppar i Sverige håller på att lära oss hedersbegrepp, balkongflickor och mordet på Fadime är exempel på mångkulturens hedersbidrag. 
Vi ska vara glada att med våra skattepengar kunna bidra till mångkulturens ökning, så att mångkulturen kan bidra till allt det nya fina i Sverige.  

När män från homofoba samhällskulturer blandas med homosexuella och hbtq-feminister i prideparader blir det extra spännande.
I samhällskulturer vars gemensamma nämnare är sharia (Allahs lagar) är homosexualitet belagt med dödsstraff
Sharia, Allah och islam hänger ihop som ler och långhalm.

Det kan bli extra spännande om det nya islamistpartiet Jasin (som är anmält till Valmyndigheten) blir godkänt som politiskt parti.
Yā Sīn (arabiska) är den trettiosjätte suran i Koranen och har fått titeln ”Hjärtat av Koranen”.
Suran läses av muslimer vid begravningar. 

Om ideologin och samhällskulturen islam företräds av ett eget parti, kommer de partier som stöttar islam (socialdemokraterna, miljöpartiet, vänsterpartiet och centerpartiet) tappa väljare till t.ex. Jasin.Om islam tillåts växa kan den svenska demokratin komma begravas. Yā Sīn kommer läsas. 
Walla. 
Bilden är tagen ur Jeanders bildblogg.

Annonser