Centerpartiet · Kyrkan · politik · Socialdemokraterna · Socialismen · Sverigedemokraterna · Värdegrundsdiktatur

Svenska kyrkan, antisemitismen och vänsterpopulismen. 


Kyrkovalet är över, näst efter folket i Sverige är socialdemokraterna de stora förlorarna: de växte knappt trots sin mobilisering av väljarna. 
Trenden i Europa och Sverige är tydlig: den gigantiska socialdemokratin har relativt sett krympt, det är ett skrynkligt bihang till socialismen. 
Socialdemokratin är numera en politisk blindtarmsinflammation. 

Inom socialdemokraterna finns en falang, Broderskapsrörelsen, som under årtionden gullat med världens nu kanske farligaste ideologi. Göran Skytte skrev år 2006 en artikel om det, ur artikeln:
”Broderskap (S) gullar med Hamas, i tidningen Broderskap (nr 10, 1971): ”Palestinierna önskar utplåna Israel som stat, vill helt krossa Israel. Detta är helt riktigt – och det är en målsättning vi bör stödja.”
De som röstar på Socialdemokraterna bör få veta att de röstar på ett parti som numera är judehatare. 

  

 ”Det goda hatet” vilar på en politiskt korrekt värdegrund, så var det i Hitlers nazityskland och Stalins Sovjetunionen med. 
”Det goda hatet” visade sig 2006 genom att riksdagsledamoten och ledamoten i Broderskaps styrelse Pär Axel Sahlberg hade ett vänskapligt möte med Hamasministern.
För inte länge sedan fick försvarsminister Hultqvist medalj av Hamasministern!

Förutom att antisemitismen och vänsterpopulismen cementerats i Svenska kyrkan innehöll kyrkovalet ett herrans liv i några vallokaler, röstsedlar för SD har saknats
Förmodligen är det ”värdegrundsfolket” som norpat röstsedlarna, de är nämligen skiträdda för folkets röst.
Det är inget nytt med ”värdegrundsfolkets” kriminella metoder, 2006 (året då ”värdegrundsfolket” kelade med Hamas) polisanmäldes en socialdemokrat för att ha stulit SD: s röstsedlar

Många hoppades på ett större och tydligare trendbrott i kyrkovalet, men dessvärre tror många att kyrkovalet handlar om religion. De förstår inte att det är ett ideologiskt val, precis som riksdagsvalet är.
I kyrkovalet är galenskaparna trögrörliga p.g.a. trögfattande, de rör dig inte från sina gamla invanda beteendemönster. De är i sanning en trögfattarförening. 

Därför blev det ”bara” 9 % för SD (den största ökningen i valet) och den ökningen kommer för att allt fler som ledsnat på galenskaparna röstat denna gång.
Kvar bland bortkastade SD-röstsedlar och kyrklig vänsterantisemitismen står en och annan ärlig präst och undrar när de ska få äntra predikstolen. 
Den har ju de politiskt korrekta värdegrundsmarodörerna i centern och socialdemokraterna lagt beslag på.