Centerpartiet · politik · Samhällsfrågor

Lööfs garderob innehåller oätna högerskor och vänstervridna vändbara kappor. 


Centerpartiet, Sveriges nya islamistparti, har lämpligt nog (eller strategiskt) förlagt sin stämma i det alltmer islamiserade och våldsamma Malmö.
Rubriken för stämman är ”Nytt ledarskap för Sverige”.
Centern akbar? 

I Centerns start av valrörelsen säger Lööf att centern vill satsa fyra miljarder mer än regeringen på upprustning och drift av järnvägsnätet, ur artikeln:
 ”Ska vi klara jobben och få ett Sverige som hänger ihop ska tågen komma och gå i tid överallt, annars riskerar Sverige att dras isär ytterligare”.
Aj tusan, det är TÅGFÖRSENINGARNA som skapar arbetslöshet och sliter sönder landet? Lööf har kommit på det!

 Lööfs lösning lovar nog mer än vad som kan hållas, det indikeras av hennes finansieringsplan, ur artikeln:
”Det finns alternativa former för finansiering, som Annie Lööf vill återkomma till senare”.
Det blir förmodligen efter valet hon återkommer, och i vanlig ordning är det väl pensionärer och sjuka som får stå för springnotan för tågrullningen. 

Till skillnad mot de övriga i alliansen gör Centern klart att höghastighetstågen ska byggas ut i ett svep, ur artikeln:
– ”Satsningen på höghastighetståg är ett led i att knyta ihop Sverige. Det är en dålig lösning att satsa på långsammare tåg och göra utbyggnaden i etapper, betonar Annie Lööf”.
Det fiffigaste är väl att se till att tågen går i tid överhuvudtaget. Ett stillastående höghastighetståg är ju bara lika snabbt som ett stillastående låghastighetståg. 

Lööf vill inte samarbeta med SD som under lång tid sagt att det pågår en klyvning av Sverige. SD har inte blundat för det. 
Nu säger Lööf att det pågår en klyvning av Sverige som många blundar för och den är så uppenbar i Malmö. Detta är farligt för hela Sverige, säger Lööf, samtidigt som hon säger hon inte vill samarbeta med det enda parti som sagt att det pågår en klyvning av Sverige.  
Det var Lööfs centerparti som i sitt idéprogram föreslog att skolplikten skulle bort och månggifte tillåtas. 

Annie Lööfs recept mot de problem hon medverkat till är fler poliser, hårdare straff och att köra bort de kriminella gängen från gatorna. Det är ju förbjudet att begå brott i Sverige, som hon sa. 
För att stoppa klyvningen av landet ska Centern sänka kostnaderna för anställda och införa inträdesjobb med en lägre lön. Arbetsförmedlingen klarar inte sitt jobb, därför ska företag hjälpa de arbetslösa.
Hon kanske återkommer med en plan för företagare och företagsledningar som redan vet hur de ska driva företagen. 

Annie Lööf är politikern som genom att använda många ord utan att säga något säger emot sig själv.
Det bästa man kan säga om kappvändarLööf är det hon gör utanför politiken.